VIDEO i FOTO: Ski centri dočekali skijaše, staze spremne, snijega dovoljno

Ski centri na Žabljaku, u Kolašinu i na Vučju spremno su ugostili sve ljubitelje snijega, koji od juče neprestano pada.

Direktor skijališta Javorovača na Žabljaku Vuk Popović CdM-u je poslao prve fotografije gdje se vidi da je snijega dovoljno, a staze pune skijaša.

Foto: cdm.me

“Danas je bilo oko 300 gostiju, mislim da je polovina došla na vikend, dok će druga polovina ostati i narednih sedam dana, kako bi iskoristila na pravi način preostali dio raspusta”, rekao nam je Popovi’.

Foto: cdm.me

Rekao nam je i da su mašine za ćišćenje cijelu noć radile, tako da su putevi do Žabljaka prohodni.

Foto: cdm.me

 

Direktor Turističke organizacije Boro Nikolić je poručio da da nas očekuju veći broj gostiju, s obzirom da se snijeg dugo iščekivao, a i vikend je.

Foto: cdm.me

.

I u Kolašinu su spremno dočekali goste, staze su spremne, kazao nam je  direktor Ski Centra Kolašin 1450 Boban Šćepanović.

“Snijeg i dalje pada, sve funkcioniše kako bi ugođaj bio potpun. Danas su u funkciji lift Jezerine i žičara Vilina Voda, šestosjed”, rekao je za CdM Šćepanović.

Foto: cdm.me

I na Vučju kraj Nikšića od juče ima dovoljno snijega, i očekuju se otvaranje rekreativne staze, kao i dolazak prvih polaznika škole skijanja.

Vremenska prognoza:

Danas će biti pretežno oblačno, na sjeveru snijeg, u južnim i centralnim predjelima tokom dana mjestimično kiša, a u višim planinskim predjelima ponegdje snijeg.

Foto: cdm.me

Vjetar umjeren do jak, poslijepodne i tokom noći ponegdje na udare olujne jačine.

Najviša dnevna temperatura vazduha od -5 do 11 stepeni.

(cdm.me)

loading...

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close