EPCG: Sjutra isključenja u Podgorici, Nikšiću, Beranama - Volim Podgoricu

EPCG: Sjutra isključenja u Podgorici, Nikšiću, Beranama

U cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom, u Podgorici, Nikšiću i Beranama sjutra će biti izvođeni radovi, te će mještani povremeno biti bez struje.

U Podgorici, zbog radova na kablu Centar-Gorica stara, sjutra u terminu od 11 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Zlatice, Mosor, Peuta, Smokovac, Gornja i Donja Vrbica, Repetitor Sjenica, dio Meduna, Gornji i Donji Rogami, Miletine njive, Vranjske njive, dio Veljeg brda, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vukovići, Gola strana i dio naselja oko trafostanice Zagorič.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži u reonu trafostanice Ibričevina,  sjutra u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio istoimenog naselja.

Od 9 do 15 sati struju neće imati dio ulice 4.jula, zbog radova u reonu te trofostanice.

U istom terminu, zbog radova u trafostanici Stari Aerodrom 2, struju neće imati djelovi ulica Dositeja Obradovića, Cara Lazara, dio Kraljevačke ulice, dio Cvjetne, dio Aerodromske kao i Dom zdravlja na Starom Aerodromu.

U Nikšiću će sjutra u područjima Broćanca, Široke ulice i Geosonde, zbog radova na dalekovodu Vrtac koji napaja Gitans Petrol pumpu, biti povremena isključenja u trajanju od po 15 minuta, i to sa početkom od 10.15 sati.

Mještani Berana, tačnije područija Zaostro, Crvljevine, Skakavac, Štitare, Bubanje, Ruišta, Donji Talum, Kips i Izbjegličko naselje Rudeš biće sjutra bez struje u terminu od devet sati i 30 minuta do 15.30 sati.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

2 komentara

  1. It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or suggestions. Perhaps you can write next articles referring to this article. I wish to read more things about it!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com