Crna Gora predstavila turističku ponudu u Ljubljani - Volim Podgoricu

Crna Gora predstavila turističku ponudu u Ljubljani

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore odnosno Crnogorski kongresni biro (Montenegro Convention Bureau) predstavio je  kongresnu ponudu Crne Gore na berzi MICE turizma “Conventa” koja se održava u Ljubljani 20. i 21. januara.

Putem direktnih sastanaka predstavljene su mogućnosti za organizaciju događaja u našoj zemlji, mogućnosti za motivaciona putovanja, ponude hotela sa kongresnim kapacitetima, kao i investicioni projekti koji će biti realizovani u narednom periodu.

“Organizatori putovanja koji uvijek traže nove, relativno nepoznate i jedinstvene destinacije iskazali su veliko interesovanje za organizaciju manjih konferencija i incentive u Crnoj Gori, a kriterijumi koji odlučuju prilikom odabira destinacije u kojoj će se održati neki dogadjaj su prije svege dobre avio konekcije, cijene, odnosno, cjenovna fleksibilnost (cijene prilagodjene kvalitetu i uslovima na tržištu), kvalitet hotelskih sadržaja kao i kvalitet usluga i bezbijednosti”, navodi se u saopštenju NTOCG.

„Conventa“ je okupila preko 140 izlagača (hoteli, kongresni centri, DMC) iz deset zemalja jugoistočne Evrope i 300 pozvanih kupaca, organizatora kongresa, seminara, konferencija i drugih događaja sa značajnih evropskih emitivnih tržišta.

Osim Crnogorskog kongresnog biroa na sajmu su prisutni Turistička organizacija Podgorice, Turistička organizacija Budve, hotel „Regent“ Porto Montenegro kao i agencija „Talas M DMC“.

“Imajući u vidu da je osnovni cilj Convente povezivanje zemalja Jugoistočne Evrope koje su nove destinacije za ovu vrstu turizma i koje sve više privlače organizatore međunarodnih događaja, učešće crnogorskogbkongresnog biroa je od velikog značaja za dalji razvoj ove vrste turizma u Crnoj Gori”, zaključuje se u saopštenju NTOCG.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com