TAJNA DUGOVJEČNOSTI JAPANACA: Voda liječi svaku bolest - Volim Podgoricu

TAJNA DUGOVJEČNOSTI JAPANACA: Voda liječi svaku bolest

Da je zdravo piti vodu svima je odavno poznato. Voda je izvor života i neophodna je za obavljanje svih funkcija u organizmu.

Bez nje se ne može ni zamisliti krvotok, funkcionisanje bubrega, mozga, crijeva, mišića, nervnog sistema, razmjena materija, regulacije tjelesne temperature, pravilan rad zglobova i koštanog sistema, eliminisanje štetnih materija iz organizma. Jasno je da bez vode nema života.

Voda ne samo da gasi zeđ, već djeluje lekovito, čisti organizam i otklanja negativnu energiju. Često tuširanje a naročito plivanje otklanja posledice stresa, opušta mišiće i nerve i oslobađa nas negativne energije. Čak postoji verovanje da uklanja i magiju, uroke i slično.

Japanska tradicionalna medicina preporučuje da se voda pije odmah nakon budenja i to u ljekovite svrhe, a naučna ispitivanja potvrđuju delotvornost ove navike. Japansko lečenje vodom daje dobre rezultate u lečenju mnogih oboljenja. Primenjuje se za lečenje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova u tijelu, srčanih smetnji, masnoće u krvi, oboljenja bubrega i mokraćnih puteva, dijareje, povraćanja, zatvora, hemoroida, bolesti očiju, uha, grla i nosa, materice, menstrualnih poremećaja, pa čak i raka.

Voda-casa

Kako se liječiti vodom

Prema japanskoj metodi, lecenje vodom treba sprovoditi na sledeći način. Ujutru, pre pranja zuba, treba popiti četiri čase po 160 ml vode, znači ukupno 640 ml. Nakon toga 45 minuta ne treba ništa ni jesti ni piti. Posle toga normalno doručkovati pa naredna 2 sata ne jesti ništa.
Ova vrsta lečenja nema negativnih efekata i dobro je (osim lečenja), praktikovati je čitavog zivota u cilju očuvanja dobrog zdravlja i kondicije.

Pri tom i nikada ne treba piti hladnu, već vruću vodu. Hladna voda zbija masnoce unete hranom i tako dolazi do usporavanja varenja, oštećenja crevnih resica i pojave gojaznosti.

 

Dužina tretmana vodom za određene bolesti

1. povišen krvni pritisak (30 dana)
2. dijabetes (30 dana)
3. gastritis (10 dana)
4. zatvor (10 dana)
5. tuberkoloza (90 dana)
6. rak (180 dana)
7. osobe koje boluju od artritisa, ovu terapiju mogu da sprovode samo tri dana u prvoj nedelji, a nakon toga svakodnevno


Japanci su najdugovečniji narod na planeti a 2008. godine u Japanu je bilo regostrovano preko 33.000 ljudi starijih od 100 godina!

Iste godine pehar za proslavu stotog rođendana u Japanu primilo je čak 19.769 Japanaca.

1 komentar

  1. I have really learned new things from the blog post. One other thing to I have seen is that in most cases, FSBO sellers will certainly reject you actually. Remember, they’d prefer not to ever use your expert services. But if you actually maintain a gentle, professional partnership, offering guide and keeping contact for around four to five weeks, you will usually have the ability to win a conversation. From there, a house listing follows. Thanks a lot

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com