Nikšić: Boris Vučić osumnjičen da je pucao na braću Baletić - Volim Podgoricu

Nikšić: Boris Vučić osumnjičen da je pucao na braću Baletić

Nikšićanin Boris Vučić (27) sumnjiči se da je 21. decembra, u lokalu “Base”, u centru Nikšića, iz pištolja ranio braću Baletić, Predraga (34) i Miloša (28).

Stariji Baletić je u pucnjavi sa tri hica ranjen u obije noge, dok je mlađi brat prošao sa prostrelnom ranom ispod koljena.

Naime, incident se dogodio oko 23 sata kada je lokal bio pred zatvaranjem, pa u trenutku pucnjave u kafiću nije bilo gostiju.

boris vučić

Boris Vučić (FOTO: Facebook)

Nakon što je pucao u braću, inače vlasnike pomenutog lokala, Vučić je pobjegao i on još uvijek nije priveden licu pravde.

Službenici CB Nikšić su odmah po prijavi događaja obavijestili državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji ih je ovlastio da izvrše uviđaj.

Policija je na osnovu sveukupnih mjeta i radnji, vještačenja u Forenzičkom centru identifikovali su osumnjičenog.

Nadležni tužilac se izjasnio da se radi o krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Maloljetnik osumnjičen za krađe

Takođe, policija je privela i Nikšićanina D.T. (17) koji se sumnjiči da je na području tog grada tokom januara ove godine počinilo šest imovinskih delikata

Takođe, službenici ovog CB-a su identifikovali i uhapsili maloljetnog D.T. (17) iz Nikšića, zbog sumnje da je počinio četiri krivična djela teška krađa i dva krivična djela teška krađa u pokušaju.

D.T. se sumnjiči da je, od 6. do 17. januara ove godine, ukrao vozilo marke „VW Golf II“, da je iz tri automobila ukrao CD radio, radio, akumulator i set alata, te da je u dva vozila izvršio premetačnu ali nije uspio ništa da ukrade.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu za maloljetnilke u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću. Policijski službenici su pronašli i vlasnicima vratili vozilo i dio ukradenih stvari.

 

(cdm)

1 komentar

  1. Can I just now say that of a relief to get somebody who actually knows what theyre speaking about on the web. You actually realize how to bring an issue to light and produce it important. Workout . need to look at this and fully grasp this side on the story. I cant think youre no more common because you definitely contain the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com