Nikčević predstavlja reformski sindikat - Volim Podgoricu

Nikčević predstavlja reformski sindikat

Prezentacija programa Reformskog sindikata Crne Gore, treće nacionalne sindikalne centrale, održaće se u ponedjeljak u hotelu Podgorica.

Reformski sindikat Crne Gore je nova nacionalna sindikalna centrala, registrovana u Podgorici krajem septembra prošle godine.

„Naš cilj je ostvariti što širi društveno-ekonomski i društveno-politički uticaj na donošenje ključnih ekonomsko-političkih odluka u Crnoj Gori“, navodi se u saopštenju Reformskog sindikata koje potpisuje generalni sekretar, Marko Nikčević.

On je kazao da je namjera da sindikalnom borbom daju doprinos sprovođenju neophodnih reformi u svim segmentima života u Crnoj Gori.

„Naše konstante su građani i država dok su sve ostale podjele na margini našeg djelovanja“, dodao je Nikčević.

Prema njegovim riječima, program koji će predstaviti je iznad svega reformski, bez socijal-demagogije i govori otvoreno o svim problemima koji tište crnogorske građane sa jasnim smjernicama mogućih riješenja.

„Naše ciljeve možemo dostići uspostavljanjem saradnje sa svima koji su zainteresovani za reforme, koji su okrenuti budućnosti i ekonomskom napretku zemlje i građana“, zaključuje se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com