PODGORIČANI Nemanja Bubanja: Ne idem po klubovima i puno čitam, vjerujem da je imati cilj pola puta do njega - Volim Podgoricu

PODGORIČANI Nemanja Bubanja: Ne idem po klubovima i puno čitam, vjerujem da je imati cilj pola puta do njega

Završio sam Elektrotehnicki fakultet, studije primijenjenog racunarstva, a već godinama radim kao model i maneken. 
Volim da upoznajem nove ljude i stičem prijatelje. Volim i da radim, i ne bježim ni od kakvog posla jer vjerujem da nas svaki rad vodi naprijed. 
Možda nisam tipičan Podgoričanin, jer ne volim da noći provodim po kafićima i klubovima, puno čitam, želim da se edukujem i usavršavam i imam planove koje ne otkrivam svima.
Vjerujem da, ako imate cilj u životu, vi ste već na pola puta da ga i ostvarite. 
nemanjaaaa
nemanja3
nemanja1

1 komentar

  1. Svaka čast ovom mladom čoveku,ali realno-donekle ga i razumem što kaže da ne ide puno po klubovima,jer iskreno,u ovoj našoj primitivnoj,jadnoj sredini ovaj dječko teško da bi po divljim podgoričkim klubovima i imao šta da traži (s obzirom na to kojim poslom se bavi).Jednostavno,takva smo sredina…I kad izađe negjde vani u klub,ko zna kako ovaj mladić uspijeva da izdrži sve provokacije i zadjevice koje ga tamo sigurno na svakom koraku čekaju.I kad se desi da negdje izađe,vjerovatno mu na kraju i presjedne taj izlazak.

    Ma nema,ovdje čim si neko ko voli da čita,ko voli da na neki fin i pošten način zaradi,čim si normalan i uzoran…drugim riječima,čim ti nisi skrojen po divljem i primitivnom “šablonu” za crnogorskog mladića-ti onda već gubiš bilo kakvu šansu da možeš da se bilo gde uklopiš (osim ako ne formiraš samome sebi neko malo,odabrano,provereno društvo).Inače,posla nema…Tako da-neka je ovaj mladić živ i zdrav,neka prihvati da je to sve kod nas tako kako jeste,i samo neka ne dozvoli da ga rulja skrene sa pravog puta!Samo hrabro,mladiću!!!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com