Home / NOVOSTI / Društvo / PODGORICA: Nema šanse da ne zaplačete kad pročitate poruku II-8 Ekonomske drugarici koja je operisana!

PODGORICA: Nema šanse da ne zaplačete kad pročitate poruku II-8 Ekonomske drugarici koja je operisana!

Učenici II-8 Srednje ekonomske škole u Podgorici još jednom su pokazali da imaju zaista – veliko srce!

Kada se njihova drugarica, posle teške operacije i oporavka, vratila u školu, dočekao je veliki buket cvijeća i ogromna plišana igračka sa porukama podrške.

“Htjeli smo da joj pokažemo da je volimo, da joj poručimo da se bori i da smo uz nju. Svjesni smo da je prošla kroz težak period, i nadamo se da smo makar malo uspjeli da joj uljepšamo ovaj težak period kroz koji je prošla”, rekao nam je jedan od njenih drugova. On dodaje da je ovo iznenađenje dobrodošlice, naravno, samo nastavak odnosa privrženosti i podrške koji vladaju u ovom odelenju.

Spremite maramice jer poruka koju su joj napisali, natjeraće vam suze na oči i učiniti nas sve ponosnim što ova djeca žive u našem gradu.

” Draga Jovana,

zaboravi ružne trenutke, sjećaj se onih najljepših, dobrog provoda sa društvom  i najboljim prijateljima. Ne odustaj nikada, jer u tvom srcu je snaga koja te vodi kroz život i daje ti moć.

Uvijek ćemo biti uz tebe i u dobrim i u lošim trenucima jer tome služe prijatelji. Prijateljstvo je neraskidiva veza i bez obzira na sve uvijek postoji i opstaje. Bori se za sreću, za ono sto ti mnogo znaci, nemoj to da delis, ne brini za druge, drugi će se snaći jer osobu poput tebe teško je pronaći. Volimo te puno!!!

Tvoje odjeljenje II-8 i razredna Milica Pejović”.

Draga Jovana, Redakcija Portala “Volim Podgoricu” ti od sveg srca želi da budeš zdrava, vesela, nasmijana i da uživaš u školskim danima sa ovom sjajnom ekipom!

loading...

One comment

  1. Svaka vam cast omladino, a tebe Jovana zelim dobro zdravlje I srecu u buducnosti!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com