Zoran Savićević zbog razvoda zapalio automobil advokatice - Volim Podgoricu

Zoran Savićević zbog razvoda zapalio automobil advokatice

Barska policija rasvijetlila je vatreni napad na vozilo bivšeg predsjednika Državne izborne komisije Ivana Kalezića, a lisice na ruke juče su stavljene njegovom sugrađaninu, Baraninu Zoranu Savićeviću.
Foto: CdM

Dnevne novine saznaju da je Savićevićev motiv, kako sumnjaju u policiji, bila osveta prema supruzi Kalezića. Naime, njegova supruga je advokat i bila je zastupnica Savićevićeve sada već bivše žene tokom brakorazvodne parnice.

Tada je, navodno, Savićević izgubio starateljstvo nad malodobnim sinom, zbog čega se odlučio da supruzi Kalezića napravi neprijatnost.

Policija sumnja da je Savićević u noći 27. decembra prošle godine, oko 4.30 časova, benzinom polio Kalezićev automobil “reno megan”, a onda bacio šibicu i zapalio ga.

Vatrena stihija je za par trenutaka “progutala” “megan”, a požar se velikom brzinom proširio na još dva vozila, parkirana na parkingu zgrade u centru Bara, u Ulici Mila Boškovića.

Već u prvim danima istrage inspektori barske kriminalističke policije su posumnjali na Savićevića. Međutim, sve do juče su čekali nalaz Forenzičkog centra, koji je potkrijepio njihovu sumnju.

Savićević je juče priveden kod zamjenika Osnovnog državnog tužioca Irene Rajković, koja ga je saslušala i odredila mu zadržavanje do 72 sata zbog krivičnog djela “izazivanje opšte opasnosti”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com