STIJENA ZDROBILA AUTO: Putnici čudom preživjeli! (FOTO) - Volim Podgoricu

STIJENA ZDROBILA AUTO: Putnici čudom preživjeli! (FOTO)

Dvije osobe su povrijeđene u slovenskom gradu Trbovlju u subotu ujutro kada je na njihov automobil koji se kretao lokalnim putem pala stijena teška više desetina tona.

Pravo je čudo kako su vozač i njegova saputnica ostali živi ispod zemlje, kamenja i blata koje se obrušilo na njihov automobil.

Vatrogasci i ekipe spasilaca uspjeli su brzo da izvuku iz vozila ženu koja je bila na mjestu suvozača i prebace je u bolnicu. Izvlačenje ranjenog vozača, koji je bio uklješten u vozilu, trajalo više od dva sata. Pošto je oslobođen iz smrskanog automobila i on je odvezen u bolnicu.

Foto printscreen trbovlje.siFoto printscreen trbovlje.si

Put će ostati zatvoren nekoliko dana jer je oštećen pri padu oko 100 kubnih metara kamenja i zemlje. Zbog odrona zemlje na drugom mjestu u istom gradu u subotu su oštećene vodovodne i električne instalacije, pa je jedan dio naselja ostao bez vode i električne struje, prenosi trbovlje.si

Prema podacima slovenskog geološkog zavoda, četvrtina površine Slovenije nalazi se u zonama u kojima je moguć odron zemlje zbog čega su ugrožene kuće i saobraćajnice, a skoro svake godine bude i smrtnih slučajeva.

(24sata.hr)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com