RODITELJI NASTRADALI, TROJE DJECE POVRIJEĐENO: Marija (23) bila trudna, čekala četvrto dijete! - Volim Podgoricu

RODITELJI NASTRADALI, TROJE DJECE POVRIJEĐENO: Marija (23) bila trudna, čekala četvrto dijete!

Marija Agatonović (23) i Slaviša Vasić (30) iz Rakitova poginuli, jedno njihovo dijete zadobilo teške, a dvoje lakše povrede kad su se autom survali u Jošaničku rijeku.

Supružnici Slaviša Vasić (30) i Marija Agatonović (23) iz Rakitova kod Jagodine poginuli su sinoć, a njihovo troje djece je povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći kod sela Dragocvet, na putu od Kragujevca prema Jagodini.

Marija je bila trudna i čekala četvrto dijete.

Nesreća se dogodila oko 19.10 sati, kad je „opel kadet“ registarskih oznaka JA 037-CF, kojim je upravljao Vasić, iznenada skrenuo s kolovoza i survao se u Jošaničku rijeku.

Vozilo je najpre udarilo u ogradu mosta, prevrnulo se na krov i upalo u korito Jošaničke rijeke, a na licu mjesta je poginula Marija, koja je bila na mjestu suvozača. Njen suprug Slaviša zadobio je teške povrede, kojima je na putu do jagodinske bolnice podlegao. Troje mališana bilo je na zadnjem sjedištu.

Vozači koji su prolazili tuda, ali i mještani, koji su se ubrzo okupili, uspjeli su da izvuku djecu iz rijeke i odmah je prevezu u Jagodinu.Dvoje djece s lakšim povredama je hospitalizovano u Jagodini. Jedno od njih ima prelom ključne kosti, a drugo ogrebotine. Treće, koje je zadobilo teže povrede, slomljen mu je kuk, prebačeno je na Institut za majku i dijete u Beograd.

(kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com