Njih NOVAK NEĆE da reklamira: Mogu da mi ponude MILIJARDE dolara, ali ne vrijedi! - Volim Podgoricu

Njih NOVAK NEĆE da reklamira: Mogu da mi ponude MILIJARDE dolara, ali ne vrijedi!

Novak Đoković je pokazao da nije sve u novcu, ima nešto i u moralu!

Menadžer najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića, Eduardo Artaldi otkrio je da naš as pažljivo bira sponzore i neće svakoga da vezuje za svoje ime.

– Novak zaista želi da učini svijet boljim mjestom. Traže ga mnoge kladioničarske i poker kompanije, firme koje reklamiraju alkohol,ali njegov odgovor je uvijek isti: ”

– Mogu da mi ponude milijarde dolara, ali ja imam odgovornost kao svjetski broj jedan u tenisu. Poruka koju šaljem ljudima ne smije da bude pogrešna – ispričao je riječi našeg asa Artaldi.

Za razliku od njegovog rivala Rafaela Nadala koji reklamira poker Novak je odbio da bude u tom društvu.

Osim toga Artaldi ističe da zbog toga što dolazi iz Srbije, Đoković je u podređenom položaju u odnosu na ostale sportiste i tenisere.

– Novak je od starta bio u nezavidnom položaju, jer dolazi iz siromašne zemlje pogođene ratovima. Nije mogao da računa na podršku kompanija iz svoje zemlje. Federer ima Kredit Svis, “Lind”, “Juru”, a Rafi pomažu mnoge španske kompanije – rekao je Artaldi za “Sport 360″ i dodao:

– Imidž Srbije u svijetu nije bio toliko dobar zbog ratova.

Zato Novaku nije bilo lako u početku, jer je morao deset puta više da pokaže koliko je dobar na terenu i van njega kako bi postao interesantan kompanijama – objasnio je Artaldi.

2 komentara

  1. I imagine this has gotta be some type of evolutionary characteristic to determine what type of person someone is. Whether they are out to get vengence, if they are mean, someone that you need to be cautious about. People would need to understand how to work with to them.

  2. Hiya, I simply hopped over on your web page via StumbleUpon. No longer one thing I’d usually learn, but I liked your thoughts none the less. Thanks for making something value reading.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com