Iz DPS-a poručili: Četnik Tošković je naš isto koliko Mandić i Radunović - Volim Podgoricu

Iz DPS-a poručili: Četnik Tošković je naš isto koliko Mandić i Radunović

Živko Tošković nije član ni aktivista DPS-a, a predstavnici Demokratskog fronta su iznijeli brojne neistine i dezinformacije navodeći da su aktivisti DPS-a sa četničkim obilježima prisustvivali njihovom skupu sa ciljem da prikupe sitne političke poene.

Iz DF-a su nakon posljednjeg protesta, saopštili da im je nekoliko aktivista iz Momišića potvrdilo da je “četnik” sa šubarom i velikim Šešeljivim posterom Živko Tošković, bivši legionar, a sada aktivista DPS-a.

-Očigledno je da Demokratski front, kao mnogo puta do sada, pokušava da sakrije svoje prave namjere koje se u velikom broju slučajeva baziraju upravo na principima koje simbolišu četnički obiljelježja i kada god dožive javnu blamažu zbog svoje politike uvijek traže krivca u drugima, najčešće u Demokratskoj partiji socijalista – navodi se u reagovanju člana Odbora DPS-a Glavnog grada i odbornika Božidara Markuša.

Po tom obrascu, kako ističe Markuš, najvatrenije pristalice DF-a sa kokardama i slikama Vojislava Šešelja, pokušavaju da, kako navodi, smjeste u dvorište DPS-a.

-Jednako je to vjerovatno kao kada su tvrdili da smo mi odgovorni za podstrekivanje neuspjelog pokušaja državnog udara i ako su svi jasno čuli pozive Andrije Mandića i Slavena Radunovića koji su predstavljali okidač za nasrtaje na državne institucije. Možda, zbog toga, u DF-u misle da su i Mandić i Radunović aktivisti DPS-a samo što to još nisu objavili – poručuje Markuš i dematuje navode da je Živko Tošković član DPS-a.

-Zbog ukupne javnosti, kao koordinator DPS-a za Momišiće, ističem da je Živko Tošković član i aktivista DPS-a isto toliko koliko su to Mandić i Radunović. Pokušaj njegovog vezivanja za političko opredjeljenje uvažene porodice Šćepanović je bez osnova i nepristojno – poručuje Markuš.

Navodi da su aktivisti DPS-a upravo članovi te partije zbog činjenice da DPS u svom programu, kao ključne vrijednosti, baštini antifašizam, višenacionalnu i vjersku toleranciju i iskazuje svoje opredeljenje za očuvanje Crne Gore kao nezavisne države.

 

2 komentara

  1. Oh my goodness! a fantastic article dude. Thank you However I will be experiencing issue with ur rss . Do not know why Can not sign up for it. Is there any person acquiring identical rss problem? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com