NAJDRAŽE MAME, DANAS BUDITE SEBI POSEBNE! SREĆAN VAM 8. MART! - Volim Podgoricu

NAJDRAŽE MAME, DANAS BUDITE SEBI POSEBNE! SREĆAN VAM 8. MART!

Puno divnih riječi za majke i o majkama stiglo je na našu adresu u proteklih desetak dana. Puno predloga za NAJ MAME koje, bez izuzetka, zaslužuju da ih obradujemo poklonom za Dan žena.

Još večeras možete predložiti svoje NAJDRAŽE DAME, mi poklanjamo: JER MAJKE TO ZASLUŽUJU!

Cilj naše akcije bio je da, prije svega, podsjetimo da majke treba čuvati dok su tu, kraj nas, svakoga dana. Ne samo 8. marta. Ništa što bismo rekli o njima nije pretjerano, ali ne moramo ništa ni reći, jer ste vi u svojim predlozima mnogo rekli. Čitajući neke, bili smo iskreno dirnuti emocijama, ljubavlju, zahvalnošću…

“Zdravo. Prvo jedno veliko BRAVO za ovu akciju…Ja bih predložila jednu posebnu ženu zove se Lidija Bubanja, inače mama četvoro djece, podstanar. Dva studenta i dva đaka, pri tom svi dobri đaci i toliko pozitivna bića da bi se mnogi postidjeli kad bi ih upoznali. Znam da bi joj prijalo i značilo, prije svega zbog zdravlja nešto iz programa za relaksaciju više od bilo čega drugog što ste pripremili za dame. Veliki pozdrav i nastavite da cinite ovakva djela. Vasilija Mrvaljević”

“Ljilja Radosavović,samohrana majka jednog djeteta! Ona mi je sestra, želim da je prijavim iz više razloga…Ja živim kod nje, ona mene i Akija sama podiže, studira fakultet, plaća stan, i to sve sama…sve nama obezbijedi a sebi ništa, mislim da bi to za nju bio predivan poklon od vas i mene jer ja joj drugo kupiti ne mogu….Ja sam Ana Marija.”

“Ako mogu da predložim jednu, to bi bila divna mama iz mog okruženja sa kojom radim i koja sebe sigurno ne čašćava ničim. Ima dva sina, jedan je rodjen sa defomitetom sa kojim se ona nosi uspješno 19 godina! Neću ni da vam nabrajam čega se sve odriče a ja imam, vi imate i svi ostali imaju, broja neprospavanih noći, finansija  ili razmišljanje o njegovom sjutra. Hoću samo da vam kažem da se ona nosi sa osmijehom, i da nikad neće pokazati da joj nešto nedostaje. Ona je moja heriona! Njeno ime je Irena Radončić, koju od milošte u kolektivu zovemo MAMA :). Hvala za svaku mamu koja će dobiti poklon, jer svaka to i zaslužuje! Lijep pozdrav, Ljubica Nikolić”

“Želim da prijavim svoju sestru Aleksandru Mašu Šcekic, samohranu majku divne djevojcice Helene koja 8-og marta puni dvije godine.
Moja sestra je prošla kroz pakao bračnog zivota, ”nježnosti” bivšeg muža. Sama izdržava svoju djevojčicu, i radi u Beranama.  Ne želim za nju ni skupe tretmane, ni saune, kozmetičare, samo želim da joj vratim osmijeh na lice, vjeru u ljubav i vjeru u ljude, samo jednim znakom pažnje, samo jednom ružom, da  se osjeti vrijednom i da zna da neko misli na nju. Mogu i hocu da joj kupim poklon za 8.mart ali ovim putem želio bih da joj pokažem da je ona uzvišena, hrabra i da joj na neki način olakšam prolazak kroz ovaj težak period”.

“Poštovanje. Predlažem za poklon za 8. mart majku troje djece Dijanu Peković. Dijana ima Slađanu 13 gódina, Katarinu 9 godina i Aleksu 7 godina. Katarina je dijete sa posebnim potrebama, u kolicima je, ne hoda od rođenja, ima distrofiju mišića. Kaja ide u školu, na vježbe svakog dana u udruženje. Dijana je prava majka i veliki borac. Dva puta joj je život visio o koncu i jednom joj je Dijana spasila život. To je majka koja je 100 posto posvećena djeci i nema ni minut  vremena za sebe. Mislim da bi nagrada pošla u prave ruke, jer je Dijana majka kakva se rijetko srijeće.”…

Puno prostora bi trebalo za sve divne riječi o divnim ženama, iz pera njihove djece, prijateljica, sestara, braće… Svim predivnim damama koje su dobile poklone naših sponzora, želimo da zaista uživaju, i da, makar na kratko, zaborave brige i umor. Nije bilo lako odlučiti, a kriterijumi su bili brojni. Međutim, pokušali smo da poklone usmjerimo majkama koje nemaju mogućnost da ih sebi priušte, niti to imaju njihova djeca.

Svim ostalim mamama želimo da i dalje hrabro idu naprijed, i da, ponekad, predahnu i posvete se samo sebi, da budu srećne, nasmijane, pune snage i ljubavi.

Još jednom, i ime majki i Portala “Volim Podgoricu”  hvala sponzorima koji su obezbijedili poklone i uljepšali ovaj dan najboljim i najhrabrijim mamama.  Mame koje su dobile poklone ili oni koji su ih predložili neka se jave u inbox naše FB stranice Volim Podgoricu 

ili na naš mejl [email protected].

Kompletno uživanje sa polusatnom masažom u oazi mira i relaksacije, u HL Spa & Wellness centru, ekskluzivnom kompleksu za rekreaciju, relaksaciju, i rehabilitaciju, u centru Podgorice, na sjevernoj tribini gradskog stadiona, dobile su: Irena Radončić, Dijana Peković i Tanja Đurović. One će uživati u predivnom, opuštajućem ambijentu i tretmanima HL Spa & Wellness centra, poslije čega je svaki posao mnogo lakši.

  1. Kompletan kozmetički tretman u Ordinaciji Fontis dobila je Ljilja Radosavović. Ova poznata kozmetičko dermatološka ordinacija primjenjuje jedinstven prilaz u tretmanu zdrave i problematične kože, pri čemu kombinuje savjetodavne usluge sa proizvodnjom preparata koji su individualno prilagođeni i potpuno prirodni.

  2. Salon ljepote Estebel rado se odazvao pozivu da obraduje majke, i obezbijedio poklone za dvije majke. Poklon tretmane u Estebelu dobile su:

    Lidija Bubanja – Tretman posle kojeg će svaki posao biti lakši – DETOXIKACIJA PILING I LIMFNA DRENAŽA zajedno- Za proljećno čišćenje tijela od toxina- -SALINOM tretmanom,

    Slađana Radojević – tretman lica koji odgovara njenoj koži, na osnovu pregleda i konsultacija koje će obaviti vrhunski stručnjaci u Esetebelu.

  3. Estetik studiju Zoran, najpoznatijeg podgoričkog frizera,  obradovaće najljepšom frizurom i manikirom Snežanu Vuksanović, majku petoro djece.

    Hrabroj mladoj majki Maši Šćekić iz Berana Kozmetičkim salon “Glamour” i vlasnica Maja Milunović poklanjaju kozmetički tretman.

  4. glamur
  5. Aleksandri Čolević, majki šestoro djece, poklanjamo kompletan tretman u salonu  “Aleksandra” iz Budve, kozmetički, pedikir i manikir.
  6. aleksandra

Mirjana Stanojević Milić nam se javila sa neobičnom željom za 8.mart – da joj pomognemo da izradi fotografije svoje djece, jer to pokušava godinama, ali joj uvijek nedostaje novca. Foto Nikić Digital iz Podgorice ponudio je da ispuni želju ove mame i uljepša joj praznik.

srdja

Marijana Bogavac uživaće u večeri, ili ručku za  dvoje u Piceriji “Me Gusta” koja se nalazi u Ulici Serdara Jola Piletića 20.

megusta

Daliborku Begović smo obradovali večerom za dvoje u čuvenoj Pivnici, u Ulici Marka Miljanova.

kozel

Silvana Nišavić, večera (ili ručak) za dvoje u kafani Moja mala, koja se nalazi u Bulevaru Stanka Dragojevića 34, prijatan ambijent, odlična hrana i ljubazni domaćini.

mojamala

Marija Račić, veče sa konzumacijom za dvoje, u Mr. Stefan Braun, gdje brige, jednostavno – ne postoje.

braun

Olja Šiljak Đukić, na predlog svog dvanaestogodišnjeg sina, večera ili ručak, za dvoje u Lounge Baru “Priča”, gdje spremaju najbolju hranu u domaćniskoj atmosferi.

Priča

Više od 20 mama, i njihovih porodica obradovaćemo prazničnim ručkom za 8. mart. Žarko Vučinić se odazvao našoj akciji i obezbijedio je 20 prazničnih obroka, a potom su se pridužili i Podgoričanin, gospodin Vukčević, koji će platiti još 50 svečanih obroka, kao i gospodin Medo Adrović, sa dodatnih  20 obroka, što je ukupno 90! Da ova divna hrana završi na pravim adresama postaraće se Banka hrane.

zarko

JU Muzeji i Galerije Budva željeli su da obraduju dvije mame i njihovu djecu i obezbijede obilazak muzeja u pratnji vodiča.

Biljana Jovanović i Dragana Radulović Knežević imaju, kada to budu željele, sa svojom djecom, obezbijeđen obilazak JU “Muzeji i galerije” u Budvi u pratnji vodiča.

muzej

 

2 komentara

  1. This in turn guide has a tendency to have a number of targeted visitors. Just how do you advertise it? This tool provides for a very good creative contort around information. We suppose using an issue incredible or just significant offer you information on plays the main element.

  2. Do you mind if I quote a few of your articles as long as I provide credit and sources back to your site? My blog site is in the very same area of interest as yours and my visitors would genuinely benefit from a lot of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Thank you!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com