PODGORICA: Na Gorici ćete uskoro imati pravu AVANTURU - Volim Podgoricu

PODGORICA: Na Gorici ćete uskoro imati pravu AVANTURU

Direkcija za imovinu glavnog grada objavila je javni poziv za davanje u zakup zemljišta na brdu Gorica, na kojem bi trebalo da bude izgrađen avanturistički park.

Oglasom je obuhvaćena površina koje se nalazi u dijelu između spomenika Partizanu borcu, mostića i mjesta gdje se razdvajaju putevi prema Zagoriču i vrhu brda. Odredbama javnog poziva predviđeno je da zakupac mora izgraditi najmanje pet staza sa preprekama, zatim privremeni objekat za opremu, kafe-bar sa terasom, kao i igraonicu za djecu i teretanu na otvorenom, poligon za penjanje i parking za bicikle.

Minimalni iznos zakupnine na godišnjem nivou, kako piše Pobjeda, iznosi 11.340 eura, a predviđeno je da lokacija bude data u zakup na period do deset godina. U oglasu je navedeno da je zakupac dužan da od kapije kod Crkve Svetog Đorđa do zone avanturističkog parka, kao i unutar njega, postavi parkovski mobilijar tj. klupe, kante za otpatke, putokaze i sl. U koordinaciji sa Službom zaštite, budući zakupac moraće da obezbijedi adekvatnu protivpožarnu opremu za to područje i organizuje cjelodnevnu stražarsku službu.

1 komentar

  1. Aw, it was a very good post. In concept I have to put in place writing similar to this additionally – taking time and actual effort to create a good article… but so what can I say… I procrastinate alot by no indicates often get something completed.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com