ZA DLAKU IZBJEGNUTA TRAGEDIJA: Pao plafon osnovne škole pred sam početak nastave - Volim Podgoricu

ZA DLAKU IZBJEGNUTA TRAGEDIJA: Pao plafon osnovne škole pred sam početak nastave

Dio plafona u jednoj učionici u izdvojenom odjeljenju Osnovne škole “Milan Rakić” u mioničkom selu Dučići, otpao je 15 minuta prije početka nastave.
Školu pohađa 30 učenika od prvog do četvrtog razreda, kao i jedan broj predškolaca, a kako je za Glas zapadne Srbije rečeno, plafon je pao juče ujutru nešto prije osam časova.Roditelji su, kako kažu, zabrinuti za bezbjednost svoje djece, a jedan od njih je izjavio novinaru Glasa zapadne Srbije da je plafon pao na samo metar od klupe u kojoj sjedi njegovo dijete.

U školu su jutros došli predsednik opštine, kao i sanitarni i građevinski inspektor. Zgrada škole je izgrađena pre 40 godina, a do sada su u njeno održavanje uglavnom ulagali roditelji đaka.

Direktorka škole je 2014. godine upozorila nadležne na sve nedostake, uputila im kopletne projekte za sanaciju krova i stolarije, ali do danas nije bilo odgovora na njene zahtjeve.

(kurir.rs)

2 komentara

  1. Splendid post. We learn brand new stuff upon various blogs daily. Couple of revitalizing to determine content material using their company writers as well as grow to be familiar having a little some thing their own certain. I’d believe to make use of a few inside the information on my blog need to don’t mind. Normally I’ll provides a link back up in internet internet site. Thanks sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com