Nikšić: Uhapšeno više lica zbog provalnih krađa - Volim Podgoricu

Nikšić: Uhapšeno više lica zbog provalnih krađa

Zbog osnovane sumnje da su tokom februara i marta počinili više provalnih krađa u marketima u prigradskim naseljima. nikšićka policija  uhapsila je sugrađane Nikolu Radulovića (21), Ivana Radulovića (19), Andriju Aleksića (18), Dražena Božovića (19) i Andriju Đurkovića (19).

Nikola Radulović i Andrija Đurković se sumnjiče da su  12. februara  provalili u objekat “Roda”  u naselju Ćemenca,  i otuđili veću količinu  cigareta, kao i depozit, kao i da su pet dana kasnije, zajedno sa Ivanom Radulovićem i  Andrijom Aleksićem provalili u drugi “Rodin” market, koji se nalazi u Straševini i uzeli  veću količinu  cigareta.

Ivan Radulović i Andrija Aleksić  se sumnjiče da su 20.februara  sa objekta  “Elektrofrigo”  u Ulici “Nikole Tesle” otuđili IC kameru  od video nadzora, dok se Nikoli i Ivanu Raduloviću stavlja na teret i provalna krađa od 21.februara kada su iz provanice “Svaki dan”,  u naselju Ćemenca, otuđili cigarete  i veću količinu konditorskih proizvoda. Njih dvojica su, zajedno sa Draženom Božovićem i Andrijom Aleksićem početkom marta ponovo iz marketa “Svaki dan” otuđili cigarete i konditorske proizvode.

Izgleda da su cigarete bile najprimamljiviji artikl za pomenute mladiće pa su Andrija Đurković i Andrija Aleksić 22.februara  iz  “Rodinog” marketa u Dragovoj Luci odnijeli  veću količinu cigareta.

Kako su saopštili iz policije mladići su priznali sva krivična djela koja im se stavljaju na teret i protiv njih je, po nalogu zamjenika osnovnog državnog tužioca u Nikšiću, podnesena krivična prijava u redovnom postupku.

Andriji Aleksiću je sudija za istragu odrdio pritvor zbog ranije počinjenog krivičnog djela. On je osumnjičen da je 26.januara, zajedno sa Dejanom Dendićem (22),  opljačkao market „Anika“, u zgradi tzv.„Desetke“, u Ulici „Nika Miljanića“.Njih dvojica su osumnjičeni da su toga dana pred kraj radnog vremena, oko 21,30 časova, ušli u pomenuti market i uz prijetnje radnici iz kase uzeli oko 150 eura.

Aleksić je i to krivično djelo priznao.

(Vijesti)

2 komentara

  1. I am glad for commenting to let you be aware of of the outstanding experience my wife’s princess encountered reading your site. She came to find plenty of issues, with the inclusion of how it is like to possess an excellent teaching mood to have a number of people very easily fully grasp specific specialized things. You actually did more than our own desires. Many thanks for displaying the powerful, trustworthy, edifying and as well as easy tips about your topic to Ethel.

  2. This is the correct blog for everyone who really wants to learn about this topic. You realize so much its almost difficult to argue with you (not that I just would want…HaHa). You actually put a whole new spin with a topic thats been discussing for some time. Great stuff, just wonderful!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com