Slavica Vukelić (58): Pedofil B. J. (59) je silovao psa ispod mog prozora! - Volim Podgoricu

Slavica Vukelić (58): Pedofil B. J. (59) je silovao psa ispod mog prozora!

 Vidjela sam s prozora krupnog čovjeka kako mazi kerušu, a onda joj je podigao zadnju lijevu nogu, dva ili tri prsta gurnuo u njen polni organ i počeo da se iživljava nad jadnom životinjom. Prizor je bio strašan, vikala sam da prestane, a on se bez riječi okrenuo i otišao. Tek kasnije sam saznala da je bio osuđivan zbog pedofilije.

Ovim riječima opisuje stravičan događaj Slavica Vukelić (58) iz beogradskog naselja Karaburma, koja tvrdi da je videla B. J. (59) kako seksualno zlostavlja kerušu. On je inače prije tri godine bio osuđen za pokušaj obljube dvije maloletne djevojčice. Međutim, njemu je u međuvremenu smanjena kazna i on je ponovo na slobodi.

Slavica kaže da je vidjela čoveka kako zlostavlja životinju 11. januara ove godine u Ulici dr Đorđa Jovanovića na Karaburmi. Ona inače živi u ovoj ulici i brine o keruši kojoj je dala ime Kevica.

– Kroz prozor sam čula muški glas kako doziva: „Kuco, gdje si, kuco.“ Bilo mi je čudno jer u ulici imamo jedva dva muškarca koji se maze s Kevicom. Stala sam na prozor i vidjela s leđa krupnog čovjeka kako mazi kerušu po leđima – priča Vukelićka i dodaje:

– U jednom trenutku podigao joj je zadnju lijevu nogu. Pomislila sam da je možda vidio neku povredu ili nešto. Bilo mi je drago da neko brine o psu, ali već u sljedećoj sekundi gurnuo je dva ili tri prsta u njen polni organ. Kerica ga je preplašeno gledala. Nisam mogla da dođem sebi od šoka, a potom sam viknula: „Šta to radite?!“ – priča u jednom dahu žena.

Mesto napada... Zgrada u naselju Karaburma

Ona dodaje da je manijak tek kad ju je čuo, izvadio prste i da je neko vrijeme ostao da čuči na istom mjestu.- Uporno sam ponavljala pitanje „Šta to radite psu“, ali odgovora nije bilo. Na sebi je imao fluorescentnožutu jaknu i u jednom trenutku se okrenuo prema meni, tada sam vidjela lice monstruma. Bez riječi je ustao i otišao do zgrade u kojoj, kako sam kasnije saznala, živi sa sinom – objašnjava sagovornica Kurira, koja je prije nekoliko godina preuzela brigu o kerušama Kevici i Luni.

Prema njenim riječima, tada nije znala s kakvim je monstrumom imala posla.

(kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com