Kad stigne u Srbiju Vujošević će biti UHAPŠEN! - Volim Podgoricu

Kad stigne u Srbiju Vujošević će biti UHAPŠEN!

Policija će uhapsiti Duška Vujoševića po povratku u Srbiju zbog dvije tužbe Crvene Zvezde.

Kako tvrdi Kurir, iako su privatne tužbe između Čovića i Vujoševića povučene, neke su i dalje atuelne pa je Vujoševićeg advokata iznenadila činjenica da postoji nalog za hapšenje.

“Poznato je da je trener u Francuskoj i zato smo tražili odlaganje ročišta za jun, kad će se vratiti u Srbiju. Sudija to nije prihvatio i bili smo zaprepašćeni kad smo čuli da insistira da se Vujošević privede za naredno suđenje. Tražili smo njegovo izuzeće budući da se ne može odrediti privođenje ako se ne pristupi ročištu za mirenje…. Važno je istaći da nema osnova za privođenje i da je to suprotno propisima. Ukoliko se osumnjičeni ne pojavi na ročištu za pomirenje, jedina posljedica može biti zakazivanje glavnog pretresa, a nikako privođenje. Tako je u skladu sa Zakonikom o krivičnom postupku”, pojašnjava za Kurir advokat Ilija Dražić iz kancelarije koja je zastupala Vujoševića. Aktuelni trener Limoža imao je šta da poruči.

“Šta da vam kažem, očigledno da sudstvo služi za maltretiranje građana i mobing. Imao sam povjerenja u pravosudne organe, a onda vam se desi nešto ovako. Nisam ja prebijao novinara, pa sad da me privode”, kaže Vujošević iz Francuske.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com