PODGORICA: Milojka Obradović (49) se sama UHAPSILA! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Milojka Obradović (49) se sama UHAPSILA!

Novljanka Milojka Obradović (49) uhapšena je juče nakon što je u njenom automobilu “ford mondeo” zaplijenjeno oko 50 kilograma skanka.

Nesvakidašnje hapšenje dogodilo se u blizini američke ambasade, u momentu kada je zbog ranjavanja službenika ZIKSa bila napravljena blokada grada.

Zbunjena brojnim vozilima pod rotacijom, kao službenicima, koji su zaduženi za obezbjeđenje ambasade i njihovim, kako joj se po svemu sudeći učinilo, čudnim pogledima, Obradović je pomislila da je ‘provaljena’ i da će se snaći tako što će prijaviti krađu vozila”, saznaju Vikend novine.

Obradović je prišla službenicima policije i rekla da joj je ukraden automobil, koji je bio parkiran u blizini KCCG i da ga je navodno našla na proširenju preko puta ambasade. Policajcima je cijela priča bila nelogična, te su pozvali i obavijestili dežurnu službu CB. Pošto je Obradović bila zbunjena tokom razgovara sa policijom odlučeno je da se izvrši pregled vozila u kojem nalazio džak sa drogom.

“Obradović se u početku pravila da ne zna ništa o tome, ali je kasnije priznala da je ipak znala za drogu u automobilu”, kazao je sagovornik blizak istrazi.

(cdm.me)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com