DETALJI NESREĆE U ŠUŠNJU: Voz me vukao desetak metara, ĆUDOM sam ostao živ! - Volim Podgoricu

DETALJI NESREĆE U ŠUŠNJU: Voz me vukao desetak metara, ĆUDOM sam ostao živ!

Vozač automobila imao je nevjerovatnu sreću jer je iz saobraćajne nezgode u Baru prošao sa nekoliko ogrebotina, dok je dio vozila “folksvagen“ smrskan!

Prema riječima očevidaca voz je vukao automobil 10-tak metara

U sudaru voza i putničkog vozila na pružnom prelazu Šušanj, nedaleko od željezničke stanice u Baru, vozač automobila Zaruk Polimac (60) iz Priboja srećom ostao je nepovrijeđen.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u nedjelju popodne oko 16:30, a vozač automobila imao je nevjerovatnu sreću jer je iz saobraćajne nezgode u Baru prošao sa nekoliko ogrebotina, dok je dio vozila “folcvagen“ smrskan. Prema riječima očevidaca voz je vukao automobil 10-tak metara.

-Sve se dogodilo nevjerovatnom brzinom. Voz je zakačio deo automobila, kako – ne znam. U nedjelju, nakon ovog udesa shvato sam koliko znače sigurnosni “jastuci“ koji su se otvorili u vozilu. Mislim da me voz vukao desetak metara i zaustavio sam se između pruge i pješačke staze – ispričao je Polimac.

U Opštoj bolnici kažu da su nakon ljekarskih pregleda konstatovali da vozač automobila nema povreda. Kako je došlo do sudara voza i automobila utvrdiće istraga. Vozilo se kretalo lokalnim putem kroz naselje Ilino i u momentu kad je prelazio prugu naišao je putnički voz koji saobraća na liniji Bar – Podgorica.

Na ovom pružnom prelazu nema rampe, već postoji samo zvučna signalizacija. Saobraćajne nezgode sa smrtnim ishodima ranije su se dešavale na ovom pružnom prelazu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com