OČAJ I NEVJERICA: Tuga u kući Jelene Krsmanović Marjanović! (VIDEO) - Volim Podgoricu

OČAJ I NEVJERICA: Tuga u kući Jelene Krsmanović Marjanović! (VIDEO)

BEOGRAD- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je pronađeno tijelo pjevačice Jelene Krsamnović (33) koja je nestala u subotu u Borči, na nasipu u Crvenki. Ekipa Kurira ispred porodične kuće Marjanovića u Borči zatekla je tužan prizor njenih najmilijih. U suzama i nevjerici oni su primili vijest o Jeleninoj tragičnoj smrti.

Njena kćerkica Jana (5) saznala je tužnu vijest da je izgubila majku i u suzama ponavljala: “ Vratite mi moju mamu, hoću da se igram sa njom“. Po malu Janu došla je vaspitačica koja ju je odvela iz kuće.

– Zašto nju, da sam je lupom tražio, bolju snaju ne bih imao. Sada mi je jedino preostalo da se borim za sina da se on ne ubije, kaže Zoranov otac, a Jelenin svekar Vladimir.

Zbog vijesti o ubistvu Jelene Krsmanović, njenoj svekrvi Zorici je pozlilo pa je pozvana i ekipa Hitne pomoći.

– Samo mi dovedite sina da mu ja saopštim da je Jelena mrtva. Samo da ne saznaju on dok mu ja ne saopštim, jer plašim se da se ne desi najgore, kaže svekar ubijene Jelene.

Tužnu vijest o  o smrti kćerke Jelene saznala je i majka Zorica, koja je uletjela u njenu sobu i počela da jauče: “ Kćerko moja, oči moje“.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com