ADVOKAT BOJIĆ: Pretukli su mi sina zbog KRIVIČNIH PRIJAVA! - Volim Podgoricu

ADVOKAT BOJIĆ: Pretukli su mi sina zbog KRIVIČNIH PRIJAVA!

Advokat Vladan Bojić tvrdi da je njegov dvanaestogodišnji sin B.B. pretučen juče popodne ispred zgrade u kojoj stanuje u Siti kvartu u Podgorici.

Slučaj međutim nije prijavio policiji jer kako je kazao, poslije svega što mu se dogodilo, više ne vjeruje u pravni sistem zemlje.

Advokat vjeruje da je ovaj incident povezan sa posljednjim dešavanjima i prijavama koje je podnio zbog nezakonitog prisluškivanja i falsifikovanja isprava.

“Moj sin je bio je ispred zgrade sa drugom S.Đ. Vozili su bicikla, a onda mu je prišao jedan momak od tridesetak godina, ošamario ga nekoliko puta, išutirao ga i onda otišao. B.B. je došao kući obliven krvlju. Kada sam sišao do lokala ‘Plan B’ da vidim ko ga je napao i o čemu se radi, dočekala me je grupa momaka. Ovaj što ga je napao nasmijao mi se u lice i rekao mi ne znam odakle mu to. Vjerujem da im je namjera bila da me isprovociraju. To je još jedan od razloga zašto neću podnijeti prijavu. Nadam se da su sigurnosne kamere sve snimile. Moram vam reći da sam vrlo zabrinut za sigurnost moje porodice”, kazao je Bojić.

Sudija Osnovnog suda u Podgorici Nenad Vujanović dosudio je Bojiću prije nekoliko dana kaznu od 3.000 eura jer je, prema navodima presude, povrijedio tajnost postupka koji se vodio protiv njegovog tadašnjeg klijenta Lazara Rađenovića. Djelo je počinio time što je Lazarevu suprugu Jelenu u telefonskim razgovorima obavještavao o detaljima iz istrage koja je proglašena tajnom.

Bojić je tokom postupka tvrdio da je upravo Jelena Rađenović bila njegov vlastodavac te da je zbog toga imao i obavezu da je informiše o toku postupka. Dan pošto mu je izrečena presuda, advokat je pisanim podneskom ukazao sudiji Vujanoviću da tokom postupka nije imao uvid u ključni dokaz punomoćje koje je 13.8.2015. godine potisao sa Jelenom Rađenović. Ovaj dokaz, kako navodi, prethodno je predao tužiocu Turkoviću, ali da ga on nije uvrstio u spise predmeta koje je dostavio sudu iako je, kako navodi, tužilac obavezan da dostavi sudu dokaze koji okrivljenog terete i koji mu idu u prilog.

Po završetku prvostepenog suđenja, Bojić je u petak podnio krivičnu prijavu protiv postupajućeg tužioca Miroslava Turkovića jer je, kako navodi, u optužni predlog unio neistinite navode. Istovremeno je podnio i prijavu protiv NN lica zbog sumnje da je od aprila 2015. godine kao branilac osumnjičenih u više budvanskih afera nezakonito prisluškivan.

Advokat vjeruje da su upravo ove krivične prijave u direktnoj vezi sa jučerašnjim napadom na njegovog dvanaestogodišnjeg sina.

Neposredno prije napada na 12-godišnjeg dječaka, Bojić je saznao i da je neko u njegovo ime otvorio Fejsbuk profil.

“Ja ne koristim Fejsbuk. Moj stariji sin primijetio je da je na moje ime otvoren lažni profil”, kazao je Bojić.

(RTCG.ME)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com