PODGORICA: U City kvartu nepoznati muškarac NAPAO i UDARIO dječaka B. B. (12) - Volim Podgoricu

PODGORICA: U City kvartu nepoznati muškarac NAPAO i UDARIO dječaka B. B. (12)

Nepoznati muškarac star oko 30 godina juče je fizički napao i udario  dječaka B. B. (12) – sina advokata Vladana Bojića.

Napad se dogodio oko 15 časova  u novom podgoričkom naselju Siti kvart.

Advokat  Bojić kazao je juče “Vijestima”  da se njegov sin neposredno prije napada igrao sa drugom ispred zgrade.

“Ušao je u stan krvavog lica. Odmah sam  sišao ispred zgrade. To se desilo pored lokala ’Plan B’. Bila je tu odmah grupa od pet, šest muškaraca. Prepoznao je jednog od njih i rekao mi da ga je udario”, rekao je Bojić. Dodao je da nije postojao razlog da bilo ko udari njegovog sina, koji je po prirodi miran dječak.

“Čuo sam u gužvi da je razlog za udaranje bicikl koje su djeca skrila, ali ne vjerujem u tu priču”, rekao je Bojić.

Istakao je da napad nije bio slučajan.

“Moj sin je udaren dan nakon što sam podnio prijave zbog prisluškivanja. To je bila klasična namještaljka. Poslije svega što mi se događa u posljednje vrijeme – slučajni nalaz u prisluškivanju, kvarenje i trostruke zamjene telefona u vrijeme kad sam  prisluškivan, krivični progon, nestanak punomoćja iz spisa, najneljudskiji napad na mog sina samo dan nakon što sam podnio krivične prijave – sve su to slučajnosti u koje ne vjerujem da su slučajnosti”, kazao je Bojić.

Dodao je da je iz tog razloga odlučio da ne    podnosi krivičnu prijavu.

“Tužilaštvu ne vjerujem i više poslije svega ne vjerujem u pravni sistem ove zemlje, kao bivši sudija i sadašnji advokat”, kazao je Bojić.

Dodao je da se njegov mlađi sin nalazi kući i da mora da drži obloge zbog povreda.

“Moj stariji sin obavijestio me je danas da je neko na Fejsbuku napravio lažni profil sa mojim imenom i prezimenom i poslao mu zahtjev za prijateljstvo. I to je vjerovatno slučajnost”, kazao je juče Bojić.

“Vijesti” juče nisu mogle da dobiju podatak da li je policija provjeravala incident  u Siti kvartu.

Lakićeva: Odličan je đak i izuzetno mirno dijete

B. B. uči u Osnovnoj školi “Milorad Musa Burzan”, gdje važi za uzornog i odličnog đaka.

“Žao mi je što se to dogodilo. Ne mogu da vjerijem da je neko njega udario. On je izuzetno mirno dijete i odličan đak. Sigurna sam da nije ništa uradio… Kao beba je”, kazala je juče “Vijestima” direktorica škole Branka Lakić.

1 komentar

  1. I’m impressed, I must say. Really rarely can i encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail for the head. Your idea is outstanding; the problem is something which there are not enough persons are speaking intelligently about. My business is very happy i found this around my search for something concerning this.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com