PRONAĐENO TIJELO MARIJE BELČIĆ (13): Djevojčica izvršila samoubistvo? - Volim Podgoricu

PRONAĐENO TIJELO MARIJE BELČIĆ (13): Djevojčica izvršila samoubistvo?

Beživotno tijelo maloljetne Marije Belčić (13), koja je nestala iz porodičnog doma juče oko 3 sata ujutro, pronađeno je u Negotinu, u blizini silosa.

Prema posljednjim informacijama, Marijini roditelji su je prepoznali po njenoj crnoj dukserici. Blic prenosi da se sumnja da je 13-godišnja devojčica izvršila samoubistvo, najvjerovatnije skokom sa silosa, a uviđaj je u toku.

Marija Belčić iz Negotina, učenica sedmog razreda nestala je iz roditeljske kuće juče, a prvi su primijetili baka i deda pred njen polazak u školu.

Njen otac Goran, prije nego što je njeno beživotno tijelo pronađeno u Negotinu kazao je da nije pokazivala nezadovoljstvo.

“Jedino što je primijetno bilo u njenom ponašanju jeste da je popustila u školi. Nikada je nijesmo tukli ni supruga ni ja. Najveća kazna bila je oduzimanje mobilnog telefona. To je uvijek trajalo po dva do tri dana i onda bismo joj isti vratili. Tako je bilo i sada, ali ona je dan prije njenog nestanka uzela svoj mobilni telefon koji sam sakrio od nje. Marija je poslala SMS u 02:45 časova svom dečku, a poruka je bila ljubavne sadržine”, kazao je on.

Kako je dodao, Marija se vjerovatno iskrala iz kuće i to na sporedna vrata jer je samo tako mogla da napusti kuću nečujno.

“Ne znam šta da mislim. Sumnjamo da je neko sačekao. Svi smo u šoku”, iskren je on.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com