PODGORICA: Ova gospođa je ZAFRLJAČILA kesu sa đubretom, PROMAŠILA KONTEJNER i otišla (FOTO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Ova gospođa je ZAFRLJAČILA kesu sa đubretom, PROMAŠILA KONTEJNER i otišla (FOTO)

Jedan od najrevnosnijih čitalaca portala “Volim Podgoricu”, obratio nam se revoltiran ponašenjem jedne sugrađanke koje je vidio, a onda i fotografisao.

-Zgrozio sam se onim što se dogodilo pred mojim očima, u glavnom gradu Crne Gore, koja je ekološka država. Stanarka ulice Romanovih 25-45 na Zabjelu je sa svojim maloljetnim djetetom pošla u šetnju i tom prilikom ponijela kesu đubreta da je baci. Kada se približila kontejnerima koji su bili ispremještani, zafrljačila je kesu sa smećem i na moje zaprepašćenje, pred očima djeteta promašila kontejner!, piše naš čitalac koji, naravno, ovo nije prećuatao. Kazao je mladoj mami da je trebala prošetati još 50 metara i ubaciti kesu u kontejner.

-Tako bi dala i pravi primjer svom djetetu. Na moju opasku ona se samo okrenula i otišla. Pozivam sve Podgoričane koji žele da žive u uređenom gradu, a takvi su, nadam se u većini, da prijavljuju ovakve slučajeve, da se uvodimo u red, kaže naš čitalac koji dodaje da ne zna ime i prezime ove neodgovorne mame, ali da bi, kako kaže, neko iz Komunalne policije ili Čistoće trebalo da je posjeti i ururči joj – Bonton.

Sudeći po fotografiji, ova gospođa nije jedina koja ne vodi računa da smeće završi u kontejneru umjesto na livadi.

gosp

gosp1

1 komentar

  1. So of all the apps you mentioned, which one would you say is the best? I see a lot of tweets coming from tweetdeck, do you think that one is worth downloading? I just joined twitter a few weeks ago, andlove finding the best ways to utilize it, so thank you for this list.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com