UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO PJEVAČICE: Preko granice bez dokumenta! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO PJEVAČICE: Preko granice bez dokumenta!

Policija Brčko distrikta sinoć je oko 23 sata uhapsila Nebojšu Rojka zvanog Vihor iz Borče, koji je osumnjičen za svirepo ubistvo srpske pjevačice Jelene Marjanović (33), saznaje otisak.ba. Vihor je uhapšen u brčanskom naselju Grbavica.

“Sinoć oko 21 sat prema tom licu policija je operativno postupala. Dakle, imali smo informaciju da se nalazi na području Brčkog, u naselju Grbavica. Nakon toga je pozvan u policiju i nad njim je izvršena kriminalistička obrada. Poslije je predat Službi za poslove sa strancima BiH”, kazao je Halid Emkić, stručni savjetnik šefa Policije za poslove informisanja.

Naime, Vihor je pobjegao kada je policija upala u njegov dom, koji se nalazi u naselju Crvenka, samo nekoliko stotina metara od mjesta gdje je ubijena Jelena Marjanović. Od tog trenutka je srpska policija intezivno tragala za njim.

AKO VIDITE OVOG ČOVJEKA ODMAH ZOVITE POLICIJU: MUP intenzivno traga za Nebojšom Rojkom

Bez identifikacionih dokumenata Brčanska policija predala je Službi za poslove za strancima BiH muškarca koji nema identifikacionih dokumenta i koji tvrdi da je Nebojša Rojko iz Borče, kojeg policija Srbije dovodi u vezu sa ubistvom pjevačice Jelene Marjanović, rekao je Srni direktor Službe Slobodan Ujić.

“Za nas je on NN lice koje je ilegalno, bez identifikacionih dokumenata, boravi u BiH. Lice se stavlja u nadzor Službe za poslove sa strancima BiH radi utrvrđivanja identiteteta i donesena je mjera protjerivanja iz BiH na tri godine”, rekao je Ujić. On je naglasio da Služba za poslove sa strancima BiH još nema potvrđen indentit lica koje se nalazi u prostorijama Službe u Brčko distriktu radi provođenja dalje zakonske procedure.

JAVIO SE NEBOJŠA ROJKO KOG TRAŽI POLICIJA ZBOG UBISTVA PJEVAČICE: Evo zašto je pobjegao

“Lice će biti prebačeno u Imigracioni centar i nastojaćemo da tokom dana ili sutra utvrdimo identitet. Zvanično još nemamo potvrdu da je za tim licem raspisana potjernica Interpola ili MUP-a Srbije”, rekao je Ujić. On kaže da je, prema dosadašnjim provjerama Službe za poslove sa strancima BiH, lice koje im je predato u nadležnost, najverovatnije, Nebojša Rojko zvani Vihor iz Borče.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com