IZ “KRUNE” DEMANTUJU: Svi proizvodi su ispitani, do sada se niko nije žalio

“Preduzeće “Kruna M” posluje u Crnoj Gori već dugi niz godina, i tokom tog perioda nije imala nikakve primjedbe na račun svojih proizvoda, a kamoli ovakve neistine”, navodi se u saopštenju koje potpisuje direktor Vojislava Mugoša.

Demanti prenosimo u cjelosti:

“Firma Kruna M se bavi proizvodnjom, preradom, keteringom i velepordajom mesa. U ovom poslu smo dugi niz godina i do sada nsimo imali nikakve primjedbe, a kamoli ovakve neistine.

Naši proizvodi su evidentirani i ispitani od strane svih inspekcijskih ustanova od kojih imamo sve analize i papire koje ćemo vam priložiti u nastavku obraćanja.

Netačne su informacije koje ste dobili od strane vašeg izvora za kvalitet našeg mesa jer smo direktni uvoznici svježeg junećeg mesa iz Srbije kao i smrznutog pilećeg mesa koje mora prići sve analize prilikom uvoza. kako bi se to isto meso moglo dati u preradu i promet.

Vaš tekst je već nanio materijalnu štetu našoj firmi zbog čega Vas molimo da što prije izbacite demant, kako bi spriječili dalje posljedice”, navodi se u demantiju. Iz “Krune” takođe dodaju da je “ista osoba koje je Vaš izvor” već pokušala da naruši ugled firme, te da je u sudski postupak koji je vođen riješe u korist “Krune”.

nastavak

analiza file

pilece

rostilj

rostilj1

mikro

mikro1

 

dopis

Portal “Volim Podgoricu” objavio je tekst u kojem bivša zaposlena u ovom preduzeću tvrdi da se hamburgeri prave od nekvalitetnog mesa, te da se dodaju nedozvoljena sredstva, ilustrujući to fotografijama i video snimkom.

BIVŠA RADNICA PODGORIČKE “KRUNE”: Evo kako se prave HAMBURGERI od 1 euro: LOJ, PAPCI, SOJA, ADITIVI, VINOBRAN… (FOTO)

 

 

 

loading...
prikaži više

Slične Objave

1 komentar

  1. Sad nesto mislim… Ja ne znam koliko nas je iz generacije kad je “Mugi” naredio da se sva mjesta sa brzom hranom moraju zatvoriti do ponoci. I onda smo poslije grada svi morali ici u “Krunu” jer je to jedino radilo… A sad vidim da se “gosh” direktor preziva Mugosa.. ? Hmmm.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close