UHAPŠEN VELIBOR BAKIĆ (32): Osumnjičen za BRUTALNO UBISTVO! - Volim Podgoricu

UHAPŠEN VELIBOR BAKIĆ (32): Osumnjičen za BRUTALNO UBISTVO!

Crnogorac Velibor Bakić (32), koji je ranije bio osumnjičen za brutalno ubistvo Smaila Tarića, uhapšen je danas u akciji policije zbog iznude.

Bakić je, kako saznaje Blic, danas uhapšen zbog iznude, ali je prošle godine bio pravosnažno osuđen zbog ubistva Smaila Tarića na maksimalnu kaznu od 15 godina zatvora. Bakić je uhapšen u policijskoj akciji na uglu Savske i Višegradske u Beogradu.

Bakić je podnio Višem sudu u Beogradu vanredni pravni lijek – zahtjev za ponavljanje postupka radi saslušanja svjedoka koji nisu saslušani tokom suđenja, a koji bi mogli da govore o njegovom alibiju.

Taj slučaj je svojevremeno izazvao veliku pažnju javnosti s obzirom da je odrubljena glava Tarića pronađena u crnoj plastičnoj kesi 22. avgusta 2008. godine u Bulevaru kralja Aleksandra, poslije anonimne dojave upućene beogradskim medijima, dok je policija sjutradan u donjem dijelu Karađorđevog parka u Beogradu pronašla i spaljeno Tarićevo tijelo u žbunju.

Presudom Apelacionog suda Bakić je osuđen na maksimalnu kaznu za ubistvo, dok je drugom prvostepenom presudom bio osuđen na 20 godina zatvora za teško ubistvo.

Prvom prvostepenom presudom Bakić je bio osuđen za teško ubistvo na 35 godina zatvora, a Rašić na 30, ali je ta presuda ukinuta zbog niza nedostataka i suđenje je ponovljeno.

Bakić i Rašić su uhapšeni krajem avgusta 2008. godine, a pušteni su iz pritvora u martu ove godine.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com