Lakušić: Kotor je dokaz da živimo u kaubojskoj državi - Volim Podgoricu

Lakušić: Kotor je dokaz da živimo u kaubojskoj državi

Postavljanje kamera na javnim gradskim mjestima u Kotoru bez znanja državnih organa je svojevrsni skandal. Ovaj slučaj pokazuje da živimo u privatnoj državi u kojoj ne postoji vladavine prava. Živimo u državi u kojoj postoji sprega mafije i vlasti, tvrdi za Kodex član Predsjedništva DNP Zoran Lakušić.

On smatra da, ako su kriminalne grupe postavile kamere,  sigurno je da to nisu uradili a da nisu imali prećutnu saglasnost državnih organa.

“Sve ovo ukazuje da živimo u kabojskoj državi, u kojoj vladaju zakoni mafije.Zbog ovog skandala i dešavanja u Kotoru, neophodno je utvrditi  odgovornost direktora policije. Očigledno je njegova nemoć da se suprostavi organizovanim kriminalnim grupama ne samo u Kotoru. Policija uporno tvrdi u svojim saopštenjima da ne postoje organizovane kriminalne grupe, ali ih situacija u Kotoru demantuje.Policija je očigledno nemoćna da se suprostavi kriminalnim grupana u Kotoru koje pokazuju javno da su jače i organizovanje od države.Kriminalne grupe nesmetano završavaju svoje poslove, pa ne bi bilo nikakvo iznanađenje da su one postavile kamere i da kontrolisu grad Kotor.Vidljivo je svakom građaninu da je u Kotoru  očigledno na djelu moć mafije i nemoć policje i pravosudnih organa”, jasan je Lakušić.

On za Kodex kaže  da zbog kamera u Kotoru,  da je Crna Gora pravna država,  predsjednik Vlade trebalo bi da podnese ostavku.

“Neshvatljivo je da državni organi ne znaju ko je postavio kamere na javnim mjestima i ko kontroliše ko ulazi i izlazi iz Kotora.Očigledno je da država ne kontroliše kriminalne grupe, zbog čega je sve više ugrožena bezbjednost građana u Kotoru”, smatra Lakušić.

(Kodex.Me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com