UBIO BRAČNI PAR I OSTAVIO PORUKU: Oprostite, ovo je moje prvo ubistvo i bilo je početnički - Volim Podgoricu

UBIO BRAČNI PAR I OSTAVIO PORUKU: Oprostite, ovo je moje prvo ubistvo i bilo je početnički

U američkoj saveznoj državi Kalifornija ubijen su dve osobe, a radi se o muslimanskom bračnom paru, porijeklom iz Bangladeša.

Zvaničnici SAD-a su saopštili da su se Šamim Rabi (57) i Golam Rabi (59) najprije vodili kao nestali, nakon čega su ih prijatelji pronašli mrtve u njihovoj porodičnoj kući u gradu San Hozeu.

Saznaje se takođe da je u bračni par pucano iz automatske puške, a ubica je pored njihovih tijela ostavio poruku: “Oprostite, ovo je moje prvo ubistvo i bilo je početnički”.

Iako još nisu poznati motivi ovog ubistva, policija je pokrenula istragu pa pretpostavlja da se radi o planiranom ubistvu kao i da postoji mogućnost da ga je izvršio neko blizak ovoj porodici. Policija je privela mlađeg sina ubijenog bračnog para radi ispitivanja, a u toku je potraga i za njihovim drugim sinom, prenosi agencija Anadolija.

Inače, jedan od supružnika bio je inženjer, a drugi knjigovođa. Nakon saznanja da su ubijeni, njihovi komšije su položili vence ispred kuće, a muslimanska zajednica u San Hozeu ovaj slučaj okarakterisala je šokantnim.

Član Islamskog centra Evergrin u San Hozeu Hasan Rahim izjavio je da je bračni par poznavao duže od 30 godina.

“Bili su jako društveni i druželjubivi ljudi. Zaista je teško shvatiti da su žrtve jednog ubistva. Ovo je veliki gubitak za nas, jako smo žalosni”, rekao je Rahim.

(Bportal.ba)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com