ĐER PORAZIO BUDUĆNOST: Ništa od odbrane titule - Volim Podgoricu

ĐER PORAZIO BUDUĆNOST: Ništa od odbrane titule

Rukometašice Budućnosti poražene su od Đera u polufinalu Lige šampiona 21:20 (11:8). Budućnost je propustila previše prilika u završnici, Đer zahvaljujući fenomenalnoj odbrani ide u finale.

Budućnost nažalost neće imati priliku da odbrani titulu prvaka Evrope. Izabranice Dragana Adžića poražene su u polufinalu od Đera. Mađarska ekipa je zasluženo prošla u finale, jer je bila bolja, posebno u odbrani.

Naša ekipa nije bila kompletna, a sredinom prvog poluvremena Dragana Cvijić je zaradila dvije lične greške, pa ni ona nije mogla da pruži maksimum do kraja meča.

Đer je fantastično igrao u odbrani, potpuno je zaustavio našeg pivota, Dragana Cvijić nije postigla nijedan gol.

Gotovo sve vrijeme Budućnost je jurila prednost. Đer je u završnici prvog dijela briljirao, iskoristio je greške Budućnosti i pobjegao na tri gola prednosti – 11:8.

Očekivala se reakcija Budućnosti, a na samom startu drugog dijela raspucala se Neagu, pa je naša ekipa serijom 4:0 preokrenula na 12:11. Činilo se da će stvari doći na svoje i da će kontrolu preuzeti Budućnost.

Međutim, u 36. minutu Budućnost sa dvije igračice više nije postigla nijedan gol, dok je Loke uspjela da savlada Martu Žderić za 14:13. Nakon toga je došlo do novog pada u igri crnogorske ekipe, pa je Đer pobjegao na dva gola prednosti.

Neizvjesno je bilo do kraja, Budućnost je jurila rezultat, a Đer je čuvao prednost. U samoj završnici naš tim je imao četiri napada za izjednačenje. Imali smo dva zicera sa krila, ali rukometašice Budućnosti nijesu bile precizne.

Neagu je bila najefikasnija u podgoričkom timu sa šest golova, dok su po četiri pogotka postigle Kaća Bulatović i Milena Raičević. U protivničkom timu Amorim, Suland i Grot postigle su po četiri gola.

(Cdm)

2 komentara

  1. Excellent and really interesting blog. I really am into blogs that have to do with building muscle, so this is refreshing to me to see what you have here. Keep it going! force factor

  2. Thank you for any other great article. The place else may just anyone get that type of information in such a perfect method of writing? I’ve a presentation next week, and I’m at the look for such info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com