Bjelopoljci došli u Podgoricu da traže Ognjena - Volim Podgoricu

Bjelopoljci došli u Podgoricu da traže Ognjena

Bjelopoljac Vlado Drobnjak krenuo je sa još tri sugrađanina za Podgoricu gdje će se danas uključiti u potragu za nestalim dječakom Ognjenom Rakočevićem(11) iz Podgorice.

Osim Drobnjaka za glavni grad su krenuli Adis Dlakić, Julijan Gajević i Jusuf Bejtić.

Današnja okupljanja građana zakazana su za 12 časova ispred hotela „Ambasador“ i 15 časova na Trgu Republike odakle će se krenuti u novu potragu.

Otac nestalog dječaka,Branko Rakočević apelovao je danas da se građani okupe u 18 časova kod crkve Svetog Đorđa u Podgorici odakle kreće Markovdanska litija, kojom se obilježava dan Svetog apostola Marka, zaštitnika grada Podgorice.

Današnja okupljanja građana zakazana su za 12 časova ispred hotela „Ambasador“ i 15 časova na Trgu Republike odakle će se krenuti u novu potragu.

Podsjetimo, potraga za jedanaestogodišnjim autističnim dječakom ušla je u peti dan.
Načelnik potražne službe Centra bezbjednosti Podgorica, Miljan Ćirović kazao je da će policija danas pretraživati šire gradsko područje, prvenstveno područje Kuča.

Ronioci iz Bijele i danas će zaroniti u Moraču, na tri lokacije, kod Vezirovog mosta, lijevom i desnom obalom Morače i kod Kolovrata. Najavljeno je da će se ponovo uključiti helikopter, psi tragači i konjica, a očekuje se da  će i građani, kao prethodnih dana pomagati policiji u potrazi.

Ognjen Rakočević nestao je 4 maja iz kuće koja se nalazi u Ulici Vaka Đurovića broj 2 u Podgorici, dok je njegova majka spavala.

Ognjen je kuću napustio u donjem dijelu trenerke, bez majice i bos.

Policija je pozvala građane da ukoliko primijete Ognjena pozovu broj 122.

Takođe, građani informacije mogu dati dječakoj majki Vanji na broj telefona 067 265 960.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com