TUČA U BARU: L.L. (18) osumnjićen za pokušaj ubistva - Volim Podgoricu

TUČA U BARU: L.L. (18) osumnjićen za pokušaj ubistva

Masovna tuča dvije grupe mladića koji su se u četvrtak veče sukobili u ulici Jovana Tomaševića u užem jezgu Bara je poslije saslušanja od strane istražnih organa dobila epilog.

Viši tužilac je, nakon istražnih radnji u Osnovnom državnom tužilaštvu Bar, na teret L.L. (18) iz Bara stavio krivično djelo “ubistvo u pokušaju”. Ovaj mladić, od ranije evidentiran u policiji, tereti se da je sugrađaninu Asadu Agoviću nanio dvije ubodne rane u predjelu leđa.

Protiv devetorice ostalih aktera tuče u kojoj su upotrijebljene palice i hladno oružje – uključujući i Agovića, podnešene su prijave za krivično djelo “učestvovanje u tuči”.

Kako saznaje Jedro iz izvora bliskih istrazi, oni će biti zadržani u Centu bezbjednosti Bar i procesuirani u barskom tužilaštvu.

U grupi mladića koja je napadnuta bili su Agović, Vladimir Vukić (29),  M.V. (17) i Z.V. (18). Napadači – Slaven Budimić (29), O.B. (18), Jovo Božović (20), Đ.B. (18), N.B. (17),  L.L. (18) koji je zbog povreda glave bio zadržan u bolnici, te D.P. (17) su svi od ranije evidentirani u policiji.

Svi akteri tuče zadobili su lakše tjelesne povrede, a istražni organi smatraju da je fizički obračun mladića bio nastavak verbalnog sukoba koji se dogodio noć ranije u blizini mjesta obračuna u četvrtak veče.

(Jedro.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com