970x250

BACIO TELEVIZOR KROZ PROZOR U CENTRU GRADA Mitrović: Nemoguće, u našem ulazu žive FINI LJUDI

Za sada neimenovani stanovnik jedne od višespratnica u strogom centru Leskovca izbacio je večeras oko 21 čas svoj televizor pravo na trotoar, piše portal Dnevnik juga.

300x250

Televizor je bačen ispred prodavnice Đak u ulici Bulevar oslobođenja u centru grada, u vrijeme najveće gužve kada tom ulicom šeta stotine Leskovčana sa djecom.

Komentari prolaznika bili su od stanja šoka, do šale kako ga je “sigurno iznervirao neki političar”, ali je ovaj šokantni događaj mogao da ima fatalne posljedice, piše Dnevnik juga.

Jugmedija piše da su šetači na trotoaru u Bulevaru oslobođenja bili su večeras u šoku kada je pored njihovih glava, kao sa neba, proletio ni manje ni više nego – televizor. Niko na sreću nije povrijeđen.

„Samo sam sjenku vidjela i potom čula prasak na 10 metara od mene, kao da je bomba pala“, ispričala je Jugmedii jedna Leskovčanka koja je zahtijevala anonimnost i koja je, dodaje, morala da popije bensedin kako bi se smirila.

„A šta da je nekome pao na glavu, šta da je neko poginuo, koji ludak to živi iznad naših glava“, pita se ova usplahirena žena.

„Došlo je krajnje vrijeme kada su i televizori počeli da nam padaju s neba“, komentariše dvadesetpetogodišnjak u prolazu.

U policiji je rečeno Jugmidii da je televizor najvjerovatnije bačen iz zgrade iznad prodavnice „Đak“, ali predsednik Skupštine stanara Mile Mitrović kaže da je to, prosto, nemoguće.

„Možda je bačen iz one zgrade pored. U našem ulazu žive fini ljudi i niko ne bi mogao ovako nešto da uradi. Sva je sreća da niko nije povrijeđen“, smatra ovaj starješina ulaza zgrade iz koje je kroz prozor izletio televizor.

Po ostacima se zapravo vidi, da se bahati i bezobrazni Leskovčanin oslobodio starog modelu tv prijemnika, pa ima i komentara da je „nekom jadniku dosadilo da gleda krntiju pa se odlepio“.

(Dnevnik juga, Jugmedija)

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close