Potraga za Ognjenom: Lažna dojava da su vidjeli Ogija, ista MOLITVA u svakom domu - Volim Podgoricu

Potraga za Ognjenom: Lažna dojava da su vidjeli Ogija, ista MOLITVA u svakom domu

Portalu “Volim Podgoricu” jutros su dvojica mladića poslali dojavu da su, navodno, jutros oko 4,30, u blizini Hotela “Ambasador” vidjeli ženu koja je, kako su mislili, iznijela Ognjena iz neke kuće. Po njihovim riječima, žena je navodno, unijela dječaka u automobil marke Golf V bijele ili sive boje, kako su naveli učinilo im se i da su dječaku vezane ruke i noge, nakon toga automobil se udaljio.

Policija je odmah ispitala mladiće,  provjerila ove navode, međutim, ispostavilo se da su navodi netačni i da se radi o još jednoj lažnoj dojavi.

Ognjenov otac Branko je danas ponovo prokomentarisao sumnje koje se mogu čuti i među građanima koji traže Ogija, da je porodica umiješana u njegov nestanal.

-Takvi komentare me dovode do toga da možda jedva čekam da ga pronađemo, pa makar i u koritu Morače pa da bih svima rekao: Evo vam, pa izvolite sad – poručio je Branko.

Veliki broj građana i večeras pretražuje grad. Okupljanja su bila jutros u 10,00h, poslije podne u 17,00 na glavnom gradskom trgu, u 20,00kod škole “Savo Pejanović” koju pohađa Ognjen i u 22,00h ispred Hrama.

Građani, policija, spasioci, vojska… su prevrnuli svaki kamen, ronioci su pretražili Moraču i Cijevnu,ali bez rezultata. Ronioci će sjutra pretraživati Skadarko jezero. Posle 7 dana, i oni koji nisu vjernici, mole se Sv. Vasiliju da se Ognjen pronađe.

Ipak, danas je inspektor koji vodi potragu, Milan Ćirović, rekao da policija razmatra opciju da je neko oteo dječaka.

Iz policije mole grupe građana da, ukoliko se radi pretrage budu organizovali samonicijativno, o tome blagovremeno obavijeste policiju kako bi se postigla korisna i blagovremena koordinacija i pretraga terena usmjerila u potrebnim pravcima.

“Građane molimo da putem društvenih mreža ili na drugi način ne šire lažne ili neprovjerene informacije u vezi sa Ognjenovim nestankom”, saopšteno je danas iz Uprave policije.

 

Novo okupljanje i potraga najavljeni su za srijedu u 10 časova na Trgu republike.

 

Roditelji: SVI U 22H ISPRED HRAMA, to je naša građanska dužnost!

Ćirović: Postoji mogućnost da je neko zloupotrijebio dječaka, da ga drži negdje zavorenog

dinosa1

2 komentara

  1. Oh my goodness! an incredible article dude. Thank you Even so My business is experiencing problem with ur rss . Don’t know why Cannot register for it. Could there be any person acquiring identical rss dilemma? Anybody who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com