Večeras počinje “City Groove” - Volim Podgoricu

Večeras počinje “City Groove”

Festival “City Groove” večeras će početi na Stadionu malih sportova, a organizatori poručuju da je sve spremno za spektakl.

Festival će, kako su naveli, biti na vrhunskom tehničkom i organizacionom nivou.

Prve večeri festivala, nastupiće Vertigo, Manjifiko i na kraju Dubioza kolektiv. Subota je predviđena za elektronske zvuke – uz domaćeg di-džeja Mr. Joolsa, očekuje nas nastup zvijezde svjetskog ranga, Fede le Granda, koji je već na svojoj zvaničnoj stranici objavio da će nastupiti u Podgorici i iz njegovog menadžmenta su nas zamolili da svim posjetiocima i fanovima objasnimo da će on imati festivalski nastup koji je mnogo bogatiji i drugačiji od klupskih, sa mnogo više pirotehnike.

Treća noć je rezervisana za oprobane rokenrol sastave , kada će nastupiti Vanja Radovanović i VIII/2, Ničim izazvan i legendarni Partibrejkersi. U nedjelju je besplatan ulaz, pa su organizatori saopštili  da će policija, kada procijeni da je Stadion malih sportova pun, zatvoriti kapije.

Nastupi će svake večeri početi u 21 sat.

Cijena ulaznice za prvo veče „City Groova“ je osam, a za drugo deset eura, dok je ulaz na treće, završno, veče festivala – slobodan.

Zbog velikog interesovanja za festival Željeznica Crne Gore je uvela i vanredne linije iz Bara i Nikšića.

1 komentar

  1. As far as me being a member here, I didnt even know that I was a member here. When the article was published I received a username and password, so that I could participate in Comments, That would explain me stumbuling upon this post. But we’re certainly all members in the world of ideas.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com