BIZARNI PLAN MUŽA UBIJENE PJEVAČICE: Ceci nudi DUET sa mrtvom Jelenom!? - Volim Podgoricu

BIZARNI PLAN MUŽA UBIJENE PJEVAČICE: Ceci nudi DUET sa mrtvom Jelenom!?

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Krsmanović, planira da pjesmu koju je njegova žena počela da snima prije smrti ponudi Svetlani Ceci Ražnatović, saznaje Kurir.

Zoran je i ranije najavljivao da će dovršiti pjesmu koju je zvjerski ubijena pjevačica „Granda“ počela da snima i otpjevala jednu strofu, a za Kurir otkriva da bi volio da pjesmu do kraja otpjeva upravo Ceca.
– Želim da završim tu pjesmu. Čekao sam da prođe 40 dana da se malo psihički sredim kako bih mogao da uđem u studio – kaže Zoran. Prema njegovim riječima, volio bi da drugi dio pjesme otpeva baš Ceca jer je jedna od pjevačica koje je Jelena mnogo voljela i čije je pjesme vrlo rado pjevala.

On objašnjava da je Jelena u studiju otpjevala jednu strofu i da je ostala još jedna.

Jeca voljela Cecu

– Trebalo je da je završimo te kobne subote kada je ubijena. Bili smo na nasipu i planirali smo da nastavimo kada se vratimo kući. Odnosno, pre nje je trebalo Indi da završi svoju pjesmu, a potom da Jelena i ja snimimo tu drugu strofu. Na moju veliku žalost, to nije desilo – kaže Marjanović.

Prema njegovim riječima, volio bi da drugi dio pjesme otpjeva baš Ceca jer je jedna od pjevačica koje je Jelena mnogo voljela i čije je pjesme vrlo rado pjevala.

– Pošto je pjesma balada, verujem da bi bilo najbolje pristajalo Ceci da je otpjeva, ali vidjećemo u toku rada kako bude bilo – objašnjava Marjanović. Kurir juče nije uspio da dobije komentar od Svetlane Cece Ražnatović na Zoranovu ideju da otpjeva dio pjesme zvjerski ubijene pjevačice.

On dodaje da su mu se za završetak pjesme javile mnoge kolege, koje su ponudile instrumente, prateće vokale i sve ostalo što mu bude trebalo.

Ne razmišlja o zaradi

– Iskreno bih volio da u saradnji s „Grand produkcijom“ i Sašom Popović uradimo to izdanje. Međutim, ne razmišljam o prihodu, već da tu njenu poslednju pjesmu čuje narod. Ne treba mi nikakav novac – zaključio je Marjanović i dodao da je pesma izuzetno lijepa i emotivna.

Rezultati istrage

Pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je u subotu 1. aprila, a njeno tijelo pronađeno je dan kasnije u kanalu punom vode, na nasipu u naselju Crvenka u Borči, gdje je trčala. Policija je na poligrafu ispitala porodicu Marjanović, kao i sve ostale koji su na neki način mogli da budu povezani s ubistvom. Takođe, policija je u više navrata pretresala porodičnu kuću Marjanovića, ali i kuću njihove kume Vere. Uz to, danima su ispitivani mještani naselja Crvenka, a veliki broj njih bio je i u policijskoj stanici na informativnom razgovoru. U proteklih mjesec i po dana policija je prikupljala dokaze, tražila biciklistu, čak je i jedan bicikl odnijet na analizu, a inspektori su tražili i plavi BMW koji je snimila bezbjednosna kamera u blizini mjesta na kom je pronađeno tijelo pevačice. Na parastosu pjevačici priveden je prodavac Nikola Marijoković, koji je na informativnom razgovoru izjavio da je volio Jelenu jer je pjevala s njegovom sestrom, koja je preminula prije nekoliko godina. Inspektori ne prestaju da analiziraju prikupljene podatke, ali do danas nije pronađen nijedan dokaz koji bi mogao da otkrije ubicu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com