Dobitnik drugog Ford Fokusa iz Podgorice - Volim Podgoricu

Dobitnik drugog Ford Fokusa iz Podgorice

Dobitnik drugog automobila Ford Fokus u nagradnoj igri “Neka vas vozi dobra energija” Elektroprivrede Crne Gore je potrošač iz Podgorice.

Nagradna igra “Neka vas vozi dobra energija” odvija se kroz četri kola, a u svakom kolu nagrada je automobil Ford Focus.

“U bazi za izvlačenje dobitnika drugog kola našlo se 154.012 domaćinstava čije je stanje duga po osnovu utrošene električne energije posljednjeg dana aprila bilo 0 eura, a izvlačenje je pratila komisija u sastavu Svetlana Crnogorac, predsjednik iz FC Snabdijevanje i članovi Jelena Ćeranić iz IT Direkcije i Eleonora Albijanić iz Direkcije za odnose s javnostima”, saopšteno je iz EPCG.

Iz EPCG su podsjetili da je u prvom kolu automobil dobio Kasmi Ali iz Ulcinja.

Nagradna igra pokrenuta 21. januaraNagradna igra pokrenuta 21. januara

Najavili su da treće kolo nagradne igre počinje sjutra, a treći Ford Focus dodijeliće se u julu. Kazali su da u ovom kolu nagradne igre učestvuju sva domaćinstva koja 30. juna budu bez dugovanja.

Četvrti Ford Focus dodijeliće se u septembru, a u bazi za izvlačenje naći će se sva domaćinstva sa stanjem duga 0 eura na kraju avgusta.

“Treći ciklus nagradne igre planiran je za oktobar 2016. godine, kada ćemo pokloniti još jedan automobil Ford Mondeo uz mnoge druge nagrade, a u tom ciklusu pravo učešća imaće samo članovi Zlatnog tima, odnosno svi potrošači koji od decembra 2015. do novembra 2016. redovno, u kontinuitetu, plaćaju račune za utrošenu električnu energiju”, saopštili su iz EPCG.

(Rtcg)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com