PODGORICA: U vrtiću “Pčelica” trče po lavore čimo počne kiša! (FOTO) - Volim Podgoricu

PODGORICA: U vrtiću “Pčelica” trče po lavore čimo počne kiša! (FOTO)

Podgoričanka koja svoju djevojčicu vodi u vrtić “Pčelica” poslala nam je fotografije slike koju je zatekla u vrtiću koji pohađa njena ćerka.

lavor1plavon-vrtic

  • Na sred učionice u kojoj boravi 30-ak djece nalazi se ovaj lavor, a sa plafona kaplje voda. Tu ima i djece sa hroničnim bolestima, bronhitisom i astmom, i ne mogu da vjerujem da se dozvoljava da djeca borave u ovako nehumanim uslovima – rezignirana je ova majka.
  • Ovo ne drugi put da nam se javlja istim povodom i apeluje na institucije da se pobrinu da djeca, makar borave u suvim prostorijama.
  • lavor2
  • PODGORIČANKA O USTANOVAMA ZA DJECU: Moj đed je bolje držao svoje ŽIVOTINJE

1 komentar

  1. Gore je sto u vrticu Pcelica sva djeca (bar u grupi u kojoj je moje dijete) piju vodu iz iste case. Casa stoji na lavabou u toaletu, plasticna sa drskom, uvijek ista. Bas sam obratio paznju i ispitivao svoje dijete o tome. Nije cudo sto su djeca cijelo vrijeme zarazena virusima, znaci cim jedno dijete donese zarazu, sva ostala djeca ce je preko te jedne case sigurno dobiti (a na drugi nacin je to manje moguce, pretpostavljam, vazduhom i kontaktom rukam). Najbolje od svega je da postoji prica koja potice od radnika istog vrtica, da svako dijete ima svoju casu sa imenom, koje se peru svakog dana itd., nevjerovatno.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com