ZNATE LI DA JE HERCEG NOVI SVJETSKI FENOMEN? Evo i zbog čega! - Volim Podgoricu

ZNATE LI DA JE HERCEG NOVI SVJETSKI FENOMEN? Evo i zbog čega!

Jedan član FB grupe Prezadovoljni građani Herceg Novog, Nemanja Andrić, “prezadovoljan” situacijom u svom gradu, danas je na grupi napisao ono što mu leži na srcu i duši, uz odoboravanje drugih članova grupe.

Itini za volju, i oni koji su samo povremeno svraćali u ovaj grad tokom proteklih decenija i godina, neće moći a da se ne saglase.

Stav ovog Novljanina prenosimo u cjelosti:

“Postoji jedna zemlja koja se zove Crna Gora, i grad u njoj, Herceg Novi. Grad se nalazi na jugu države, i kao takav ima epitet turistički. Osamdesetih godina prošlog vijeka, posle Dubrovnika je bio najtraženija turistička meka.

Sa dosta hotela, motela i privatnog smještaja, početkom juna se tražilo mjesto više za šugaman, jer su furešti i domaći punili plaže od Igala do Kamenara.

Isti taj grad, dakle Herceg Novi, nekoliko godina kasnije (2016) je postao Svjetski fenomen.

Zašto?

U gradu postoje dva hotela (da valjaju). Furešta nema, pitanje je zašto? Možda zato što nema vode? Ili zato što se u Zelenici 31.05.2016 kopa po sred magistrale? Možda zato što rivijera podsjeća na Teheran? Nazdravlje Teheranu. Ili možda zato što nema parkinga? A zamislite ako dodje još par hiljada furešta sa autima? Kolaps! Ili zato što su plaže “čiste i uređene”? Šetalište raskopano, pa uveče upadneš u rupu za dobro došlicu? Čuvena LED rasvjeta koja radi kao dragstor, 0-24h?

Stotinu pitanja, a nema odgovora.

Ali, koga pitati za sve ovo? Ko je domaćin?

Dobro nam učinjelo Novljani!”

NOVLJANI SU OČAJNI: Pogledajte kako im izgleda grad, a sezona POČINJE! (FOTO)

 

fenomen

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com