Stravična tragedija: Džipom udarili u zid, dječak poginuo na 15. rođendan! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Stravična tragedija: Džipom udarili u zid, dječak poginuo na 15. rođendan! (VIDEO)

Petnaestogodišnji dječak D. T. izgubio je život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko 2.45 posle ponoći dogodila na uglu ulica Vojvode Mišića i Kralja Petra Prvog u centru Obrenovca kad je terenac „džip grand čiroki“, u kom se tinejdžer nalazio, udario u zid.
U istom vozilu bili su i mladići Stanislav Petković (23), N. M. (15) i A. R. (16), koji su teško povrijeđeni.

Da tragedija bude veća, a kako nezvanično saznajemo, nesrećni tinejdžer poginuo je na svoj rođendan, što se može vidjeti i na Fejsbuku iz komentara ljudi koji su užasnuti tragedijom koja se dogodila u Obrenovcu.

Iz beogradskog Urgentnog centra potvrdili su da su sva četvorica mladića iz nesreće primljena kod njih, a da je jedan od njih preminuo oko 4.30.

– Mladić P. S. (23) primljen je s višestrukim povredama, on je operisan i nalazi se u teškom stanju, dok je M. N. (15) takođe zadobio politraume i u nešto je stabilnijem stanju. Pacijent R. A. (16) u svjesnom je stanju i dijagnostika njegovih povreda je u toku – rekli su ranije juče u UC.

Kako se može vidjeti na snimku sa sigurnosne kamere obližnjeg poslovnog objekta koji je objavljen na Fejsbuk stranici „Lokalne novine Obrenovac“ i na RTV MAG, terenac se kretao velikom brzinom i u raskrsnici izletio s kolovoza i preko trotoara se zakucao u zid. Srećom, u tom trenutku na trotoaru nije bilo prolaznika.

– Prema prvim informacijama, Petković, koji je upravljao vozilom, uzeo je auto od svog oca. Međutim, sumnja se da otac za to nije znao. U svakom slučaju, istraga je u toku i ispituju se sve okolnosti koje su dovele do ove nesreće – rekao je izvor iz istrage.

(Kurir)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com