PODGORICA: Svađa LJEKARA prerasla u „TEŠKE RIJEČI“, SUSPENDOVAN dr Aleksandar Mugoša - Volim Podgoricu

PODGORICA: Svađa LJEKARA prerasla u „TEŠKE RIJEČI“, SUSPENDOVAN dr Aleksandar Mugoša

Kardiohirurg Aleksandar Mugoša i anesteziolog Siniša Drekalović fizički su pokušali da se razračunaju u četvrtak ujutro, u Kliničkom centru, tokom jutarnjeg sastanka ljekara, a epilog obračuna, za sada je, suspenzija dr Mugoše.

PODGORICA: Tuča LJEKARA na kardiohirurgiji Kliničkog centra

INCIDENT U KLINIČKOM: Svađa ljekara Aleksandra Mugoše i Siniše Drekalovića!

 

 
Direktor Kliničkog centra prof. dr Ranko Lazović potvrdio je Pobjedi da se incident dogodio i da je dr Mugoša suspendovan. – U prijepodnevnim satima u četvrtak, došlo je do svađe i fizičkog kontakta anesteziologa Drekalovića i kardiohirurga Mugoše. U skladu sa zakonom dr Mugoša je suspendovan do okončanja disciplinskog postupka – kazao je Lazović. On nije želio da komentariše zbog čega je došlo do svađe dvojice ljekara, navodeći kako će to biti utvrđeno tokom disciplinskog postupka. Mugoša je suspendovan zbog teže povrede radne discipline.

Drekalović je Pobjedi potvrdio da se dogodio incident, ali ni on nije želio da govori o detaljima, dok je Mugoša najavio da će izjavu dati danas. Prema nezvaničnim saznanjima Pobjede, dvojica ljekara svađu su počela tokom jutarnjeg sastanka, navodno zbog jednog pacijenta u vezi kojeg nijesu mogli da se usaglase. Svađa je prerasla u „teške riječi“, pa je dr Aleksandar Nikolić pokušao da smiri situaciju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com