SESTRE SE VRATILE KUĆI! - Volim Podgoricu

SESTRE SE VRATILE KUĆI!

Anđela i Nives Brandmajer iz Tivta vratile su se kući. One, su, kako su jutros prenijeli brojni mediji u Crnoj Gori i regionu, nestale sinoć iza 22 sata.

Kako Radio Jadran saznaje, 18-godišnja Anđela i 13-godišnja Nives, imale su običaj i ranije da odu od kuće, da ih nema izvjesno vrijeme i da se vrate. Zbog toga njihov otac, za razliku od majke, nije htio da podnese zvaničnu prijavu o nestanku kćeri.

Otac je kazao policiji da će sačekati do večeras, pa ukoliko se ne vrate da će prijaviti njihov nestanak.

U međuvremenu “užarile” su se društvene mreže, na kojima su djevojke bile veoma aktivne. Tivatskoj policiji su stigle i nekolike dojave gdje su sestre sve viđene. Iza 13 časova, otac djevojaka im  je javio da su se, srećom, vratile kući.

Inače, bez obzira što nijesu imali zvaničnu prijavu u tivatskoj policiji su odmah reagovali i preduzeli sve operativne radnje da bi ušli djevojkama u trag, a  obavijestili su i tužioca.

2 komentara

  1. Aw, i thought this was an incredibly nice post. In notion I have to set up writing like this moreover – taking time and actual effort to have a really good article… but so what can I say… I procrastinate alot by no means manage to get something accomplished.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com