Ovoj PODGORIČANKI je NEOPHODAN POSAO: Radila bi sve, samo da prehrani djecu! (FOTO) - Volim Podgoricu

Ovoj PODGORIČANKI je NEOPHODAN POSAO: Radila bi sve, samo da prehrani djecu! (FOTO)

Fondacija Banka hrane apelovala je na sve koji su u mogućnosti da pomognu samohranoj majci Gordani Bošković koja sa troje djece živi u Podgorici.

Gordani je, prije svega, potreban posao. Ekonomski tehničar je po struci, ali ne bira šta će raditi.

Prvi muž plaća 80 eura alimentacije  za sina, a sa drugim mužem je procedura razvoda u toku.To  onemogućava Gordani da  prima socijalnu pomoć, da ima besplatan vrtić , knjige za školu , besplatnu pravnu  pomoć…

 

Zadnju kiriju je platila uz pomoć majke i brata koji i sami jako teško żive.

Stan u kome žive je namješten  jer svojih stvari nemaju. Uslovi života su skromni.

“Da li majki Gordani možemo pomoći da plati  stan u iznosu od 150 eura i račune struje,vodekoji iziskuju još 100 eura. Kako joj pomoći da nabavi  hranu za djecu “, upitali su u Banci hrane.

Posao za Gordanu je prioritet.

“Da li kao  bebi siterka, neko ko održava stan ili poslovni prostor , prodavačica, radnik u kancelariji, kladionici, kuhinji njoj nije bitno.Voljela bi samo da je u prijepodnevnoj  smjeni kako bi bila uz djecu kada nisu u školi i vrtiću i dala im neophodnu podršku u odrastanju”, navode u Fondaciji Banka hrane.

U toj organizaciji su apelovali i na Glavni grad, Ministrastvo  rada i socijalnog staranja, Centar za socijalni rad Podgorice, Sekretarijat za rad, Biro rada  da se uključe u rješavanje problema ove porodice.

Žiro račun za pomoć je kod CKB na ime Bošković Gordane 510230897893963780

Potrebna je  hrana, garderoba, obuća (25,37,37), knjige za pet razred , školski pribor, korišćeni namještaj…

Svi koji žele i mogu pomoći  od Banke hrane  će  dobiti  Gordanin kontakt  putem telefona  na broj  069 495 680 ,  e maila [email protected] ili na Facebook stranici u inboxu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com