SAMOUBISTVO: Ubio se poznati advokat Marko Kastratović (43) - Volim Podgoricu

SAMOUBISTVO: Ubio se poznati advokat Marko Kastratović (43)

Poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43) ubio se jutros u stanu u kom je živio u Hadži Đerinoj ulici na Vračaru.

Kako Kurir nezvanično saznaje, prijatelj pokojnog Kastratovića došao je u njegov stan nešto prije 10 sati i zatekao jeziv prizor.

– Marko je živio sam. Policija i Hitna pomoć brzo su stigle u stan, ali njemu nije bilo pomoći. Pored njegovog tijela je pronađen pištolj, a u stanu niti na tijelu nije bilo sumnjivih tragova, pa se vjeruje da je riječ o samoubistvu – kaže izvor upućen u istragu i pojašnjava da je tijelo poslato na obdukciju, kao i da je uviđaju prisustvovao zamjenik Višeg tužioca.

Marko Kastratović bio je sin uglednog advokata Strahinje Kastratovića. Zajedno sa ocem zastupao je pokojnog doktora Nenada Borojevića, nekadašnjeg direktora Instituta za onkologiju Srbije koji je bio optućen za zloupotrebu položaja.

Prošle godine, Marko Kastratović bio je meta nepoznatih napadača koji su ga presreli na Vračaru, uboli nožem i oteli mu torbicu sa novcem.

2 komentara

  1. My husband and i are already truly contented in which Raymond can deal with their inspections via the suggestions he obtained while using the web site. Now it is and also again complicated to simply be offering info that many some other individuals have recently been marketing. We realize we have the writer saying thanks to with this. The type of illustrations you have made, the easy internet site course-plotting, the particular romances you help to engender ?ê? it’s every thing remarkable, and it is making our child and us feel that this issue is pleasurable, and that’s amazingly necessary. Appreciate all!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com