Poliće se benzinom i ZAPALITI, ukoliko ne bude riješen njegov ŽIVOTNI problem! - Volim Podgoricu

Poliće se benzinom i ZAPALITI, ukoliko ne bude riješen njegov ŽIVOTNI problem!

Zbog sumnje da je pokušao da fizički napadne predsjednika Skupštine Opštine Herceg Novi Andriju Radmana, policija je juče privela Aleksandra Lekića.

Nezvanični izvori iz policije tvrde da je obezbjeđenje zgrade Opštine spriječilo fizički napad, što Lekić demantuje.

On je “Vijestima” kazao da će, kao dugogodišnji član DPS-a, danas početi prikupljanje potpisa za smjenu Radmana – partijskog kolege.

Lekić će danas izaći pred sudiju za prekršaj, a tvrdi da će se politi benzinom i zapaliti, ako ne dobije dozvolu da njegov vozić saobraća na jednoj od dvije rute koje je ponudio.

O tome je, navodno, juče i želio da razgovara sa Radmanom.

“Samo sam tražio da me primi, kako bi riješio moj životni problem. Već pet godina  u ljetnim mjesecima obavljam prevoz turističkim vozićem  od Bijele do Baošića. Zbog radova na kanalizacionom kolektoru, ove godine put kojim saobraćam je u lošem stanju i zato sam tražio, ili da se put dovede u red, ili da mi se omogući da vozim drugom trasom – od Igala do tunela na Toploj“.
Radman, međutim, tvrdi da je ispred kabineta zatekao čovjeka, koji je bio u verbelnom duelu sa službenikom obezbjeđenja.

“A onda je  počeo da viče na mene zahtijevajući da ga primim i riješim njegov problem. Kada sam to odbio, počeo je  da mi prijeti i pokušao je na silu da uđe u moj kabinet. U tome ga je spriječilo naše obezbjeđenje, koje je pozvalo i policiju“.

Lekić negira da je prijetio i da je silom pokušao da uđe u Radmanov kabinet.

Prema nezvaničnim informacijama, slučaj će  biti predat i državnom tužiocu.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com