OGNJEN JE ANĐEO KOJI NAS JE POVEZAO: Najdirljivije poruke Fondaciji za autističnu djecu - Volim Podgoricu

OGNJEN JE ANĐEO KOJI NAS JE POVEZAO: Najdirljivije poruke Fondaciji za autističnu djecu

Cijela Podgorica, Crna Gora i region, bili su tih dana ujedinjeni u jednoj želji – da se Ognjen vrati kući.

Roditelji autistične djece osnivaju Fondaciju “Ognjen Rakočević”

Ogi se vratio kući, ali ne ovoj zemaljskoj. Obavio je zadatak koji mu je bio namijenjen, opomenuo nas, upozorio da smo se otuđili, udaljili od svojih bližnjih, i pokazao nam da, ipak, još ima nade za nas.

Ognjenovi roditelji i porodica osnovali su fondaciju koja nosi njegovo ime, sa željom da pomognu drugim roditeljima, i drugoj djeci sa autizmom.

PODGORICA U SUZAMA: Ogi se neće vratiti

Do sada se u Facebook grupu Fondacija Ognjen Rakočević učlanilo oko hiljadu ljudi, a neki od njih ostavili su izuzetno dirljive poruke.


-Ja sam iz Bara i nijesam bio u mogućnosti iz fizkčih razloga da dodjem da tražim malog Ognjena jer sam u kolicima! Onog dana kada je nestao interesovao sam se o tome tako što sam zvao njegovu majku Vanju a u toku potrage na mom profilu davao apel da se uključi sto vise ljudi u potragu! Nažalost potraga je okoncčna sa fatalnim ishodom! Kako,to svi dobro znamo! Od toga dana, nije sve isto ni u duši njegovih roditelja a ni u mojoj!
Podržavam vašu Fondaciju uz želju da se sve što budete htjel i ostvari za što bolji život osoba sa autizmom i da se Ognjenova tužna sudbina nikom više ne ponovi, i nikad! Izražavam, želju da budem clan fondacije – napisao je u grupi Božidar Nikolić.

ognjen

-Ja sam iz Srbije i nisam mogla da dodjem u Crnu Goru da ga tražim jer imam dvoje dece sa autizmom.Ali sam pisala u grupi nisam mogla da spavam razmišljala sam gde može biti i kako je. Svim srcem sam se nadala da će ga pronaći živog i zdravog. Kad god idem u crkvu upalim mu sveću za dusu – piše Goca Kerić.

Fondaciji su stigle i prve donacije. Račun Fondacije je kod Societe Generale Montenegro banke 550- 17167- 89.

 

 

1 komentar

  1. I’d should consult you here. Which is not some thing I do! I like reading an article that should get people to think. Also, thank you for permitting me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com