Home / ŽIVOT + / Alternativa / LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE: Saznajte šta vam horoskop predviđa za narednu nedjelju!

LJUBAV, POSAO, ZDRAVLJE: Saznajte šta vam horoskop predviđa za narednu nedjelju!

OVAN : Hrana

Nedjelja kada ćete biti posebno statični (jer Mars koji vlada vašim znakom „stoji“ u svojoj stanici i sprema se da krene direktno) a vrlo često vezani za porodični segment i proslavu nekih lijepih događaja u okviru doma. Pripremite širu garderobu, jer će vam definitivno trebati.

Ljubav

Idu neki lijepi dani slobodnim Ovnovima. Ispada da je konačno došlo vrijeme za vašu emotivnu stabilnost i sreću. Naime, tokom ovog perioda postoje više nego velike šanse da vas jedna osoba u potpunosti opije. Ne samo da ćete „odlijepiti na keca“, već ćete biti spremni i da se junački potrudite oko nje. Sve u svemu – do kraja sedmice – eto vas u jednoj lijepoj vezi! Oni u emotivnim vezama koji su duže zajedno počeće sve više i više da dobijaju potrebu da ovaj odnos i ozvaniče. Ozbiljni planovi su sada na tapetu, pa neće biti ni malo iznenađujuće, ukoliko vas sada „potrefi“ neka vjeridba ili čak početak zajedničkog života. Bračni partneri se sada mogu angažovati u većoj mjeri jedno oko drugog, a pitanja porodice, prinova, dogovora oko renoviranja stambenog prostora, će biti vrlo aktuelna. Povremeno ipak stoji ljubomora..

Posao

Izuzetne pozicije za kraća poslovna putovanja koja vam mogu donijeti veliku korist ili unaprijediti vaše poslovanje. Nezaposlenima savjet – aktivirajte se u što većoj mjeri, šanse da dobijete zaposlenje su sada zaista jake, bez obzira na to da li će to biti stalni ili honorarni posao. Trgovinska i komercijalna zanimanja su posebno jaka ove sedmice, a pojedini pripadnici ovog znaka mogu dobiti ponudu za posao koju će zaista teško odbiti. Ne savjetuje vam se da povlačite neke poslovne poteze bez konkretnog dogovora sa šefovima i njihovog odobrenja. Privatni segment u velikom napredovanju, jači prilivi i stabilizacija.

Novac
Finansijska situacija je prilično dobra i sada možete očekivati i naplatu nekih zaostalih potraživanja. Doduše, moguće je da će ova suma biti umanjena ili „rasparčana“ u djelove, ali svakako dolazi do vas. Imate odlične ideje i za povremene ili dodatne zarade – iskoristite ih!

Zdravlje
U posljednjim danima retrogradnosti Marsa, imaćete osjećaj kao da se ogromna težina i pritisak navalila na vaša leđa. Samo polako – brzo ćete izaći iz ove „minus“ faze.

BIK

Hrana

Vaše umijeće u kuhinji ovih dana će moći da se mjeri sa onim najpoznatijih svjetskih kuvara. Zatrpavaćete i sebe i one koje volite najprobranijim specijalitetima, a nekako će vam najbolje ići od ruke ledene poslastice tipa sladoleda, voćnih torti sa velikim količinama šlaga ili voćnih kupova.

Ljubav

Slobodni mogu imati odličnu komunikaciju sa osobom koju upoznaju preko poslovnih okolnosti ili preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Varnice se mogu pokrenuti brzo, ali isto tako brzo i zgasnuti, pa vam se ne savjetuje da navrat nanos ulijećete u neke kombinacije. Moguće je da ćete osjetiti zanos i fatalno privlačenje, ali dajte sebi makar malo vremena – ako ova osoba zaista vrijedi, sačekaće vas par dana, neće pobjeći….Pojedini Bikovi u emotivnim vezama mogu sada pokušavati da izazovu partnerovu ljubomoru, ali budite oprezni jer vam može biti uzvraćeno na isti način, pa ćete vidjeti da li vam se tako nešto dopada….Trenutno se između vas dvoje ne odvijaju neki loši momenti, naprotiv – sve funkcioniše prilično dobro, pa nemojte testirati ljubav voljene osobe. Unesite neke novitete u emotivni život…

Posao

Solidne pozicije u poslovnom segmentu ove sedmice. Neke stvari će se pokrenuti brže nego što ste očekivali, a sada računajte i da ćete nabaviti papire potrebne za aktivaciju posla koji već neko vrijeme planirate. Sve ono o čemu ste u prethodnom periodu razmišljali, pravili strategiju, proučavali – sada možete da pokrenete, pa se bacite na posao. U saradnjama sa inostranstvom, iako je generalno situacija dobra, doći će do određenih promijena koje vam u početku neće odgovarati, ali ćete uspjeti da im se prilagodite. Kontakti i veze vam pomažu da dođete do ugovora koji vam je važan.

Novac

Neke dobre vijesti vezano za finansije i prilive stižu već u prvim danima ove sedmice. Bikovi sada mogu zaraditi i na konto svoje kreativnosti, ideja ili kreativnih rješenja, talenata, hobija. U igrama na sreću možete osvojiti male dobitke, ali i to će vam biti slatko…

Zdravlje

Kod žena se mogu javiti povremeni, manji problemi u intimnoj regiji ili sa hormonima. Generalno – bilo bi dobro da uradite krvnu sliku, naročito obratite pažnju na nivo šećera u krvi.

BLIZANCI

Hrana

Vladar vašeg znaka će tokom ove nedjelje preći u znak Raka, pa će se i vaši apetiti promijeniti. Umesto vaše standardne nekonvencionalne ishrane (u varijanti jedem šta stignem u koje god vrijeme stignem) mnogo više će vam odgovarati okupljanje porodičnog stola i „sve po redu“ tip ishrane….

Ljubav

Bez obzira na vaš emotivni status, u ovom periodu se možete prilično nenadano odlučiti za ulazak u tajnu vezu. Da se razumijemo, ovo će biti vjerovatno samo kratkotrajna „kombinacija“, ali će biti interesantno, uzbudljivo i pokrenuti vas, oživjeti u potpunosti. Generalno gledano – slobodni Blizanci mogu preko polja posla, ali i preko interneta, društvenih mreža, prijatelja – započeti neke interesantne priče i komunikaciju, a sve što se bude dešavalo imaće izuzetno brz tok. Oni u vezama i brakovima koji nemaju namjeru da švrljaju sa strane, imaće nešto bolje odnose sa voljenom osobom. Još uvijek vas dvoje niste došli do one prave stabilnosti koja vam je potebna, ali se ipak lakše dogovaraju i prave zajedničke planove, moguće oko domaćinstva, djece ili pak odlaska na godišnji odmor, ljetovanje.

Posao

Blizancima se u ovoj sedmici mogu ukazati neke prilično zanimljive šanse i poslovne ponude. O ovome bi itekako vrijedilo razmisliti, jer vam može donijeti promjenu koja vam je toliko potrebna. Oni koji tek traže posao, sada ga mogu i pronaći i to dosta lakše od onoga što su očekivali. Mnogi pripadnici ovog znaka promijeniće nešto u svom funkcionisanju u poslovnom segmentu, što će im donijeti rezultate koje su priželjkivali. Nove aktivnosti očekuju i one koji se bave privatnim poslovima, prijatelj vam može pomoći povodom dobijanja jednog interesantnog posla. Ovo je period naglašene kreativnosti i dobrih ideja.

Novac

Potrošićete nešto više novca za kuću nego što ste planirali, moguće je da su u pitanju neki troškovi oko dece, putovanja ili pak godišnjeg odmora. Generalno, finasnije su vam dosta stabilnije nego inače, a uspijećete da se riješite i jednog dela zaostalih dugovanja.

Zdravlje

Generalno, zdravstveni segment je bolji nego u prethodnom periodu. Oni koji imaju problema sa variranjem krvnog pritiska ili šećerom, bi ipak trebali da obrate pažnju.

RAK

Hrana

Bilo bi divno kada biste se ove sedmice „dohvatili“ svježeg povrća, naročito onog zelenog – brokolija, zelene salate, blitve, spanaća, ali bojim se da od ove preporuke neće biti ništa. Vama su sada na pameti sladoledi, torte, voćni kupovi i naravno, vaša omiljena – čokolada u svim oblicima i na sve načine.

Ljubav

Tranzit Venere, Sunca i Merkura kroz vaše polje ličnosti učiniće vas pozitivnijim, nasmejanijim, prosto ćete sijati i lako privlačiti pažnju svih sa kojima stupite u kontakt. Nije ni čudo što ćete tokom ove sedmice imati gomilu udvarača, pa i neka „blic“ zaljubljivanja. Nema potrebe da jurite i žurite, upoznajte dobro osobe koje vam ulaze u život i pustite da se one koje su vrijedne vašeg vremena i truda same izdvoje. Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi, sve će vam češće prolaziti kroz glavu razmišljanja o definisanju odnosa na nekim jačim odnosima. Pitaćete se – Kuda to nas dvoje idemo na dalje?…i razmišljati o potezima prema partneru koji trebaju da učvrste dodatno vašu vezu. U bračnim zajednicama se može postaviti pitanje vjernosti i slobodnijeg ponašanja, flertovanja vas ili partnera.

Posao

Dobre poslovne okolnosti i dosta stabilnija situacija odlika su sedmice koja je pred vama. Neke divne novosti će doći do vas, a mogu se ticati napredovanja, promijena pozicije na bolje ili finansijskog boljitka. Svi oni poslovni ciljevi koje ste sebi postavili u prethodnom periodu, sada idu ka realizaciji, i to ogromnom brzinom. Odličan je period i za nezaposlene, vrijeme je da se aktivirate i pokrenete. U kolegijalnom okruženju će biti prilično solidna atmosfera i povremeno možete imati samo neke sitnije neprijatnosti od strane poslovnih saradnika, ali će ovo biti brzo rješivo. Privatnicima napredovanje.

Novac

Po pitanju novca osjećate veliko olakšanje, jer su prihodi bolji, a u ovom periodu možete dobiti i neke neočekivane prilive. Novac i preko poslovnih putovanja, dodatnih i honorarnih angažovanosti. Moraćete da izdvojite veću sumu novca za jedno dugovanje, ali vam sada to neće toliko teško pasti.

Zdravlje

Malo nezgodni dani za one koji vole da jedu, a imaju problem sa holesterolom ili šećerom – ne propuštajte kontrole kod lekara! Kardio vaskularni bolesnici neka ne odstupaju od prepisanih terapija.

LAV

Hrana

Vaše polje podsvijesti je tokom ove sedmice „krcato“ planetama, pa uopšte ne iznenađuje što će neki od vas krišom konzumirati one poslastice za koje znaju da ne bi trebali, zdravlja ili dijete radi, da ih jedu. To što bi sada vama najviše prijala barena hrana, to je potpuno druga stvar – teško ćete ovo ispoštovati.

Ljubav

Kod slobodnih Lavova definitivno stoji jaka zaljubljenost, često se u mislima vraćate jednoj osobi, ali iz nekog razloga ovdje postoji spriječenost da se stvari pokrenu na konkretniji način, bar za sada. Možda ćete čak i kriti ono što osjećate i samo kroz sitnice pokazivati koliko ste zainteresovani. Neki od vas su možda malo opterećeni i avetima prošlosti, pa ste nesigurni da li da se upustite u novu priču, jer vas neki njeni elementi podsjećaju na ono što ste prošli. Oni Lavovi koji su u tajnom emotivnom odnosu, a imaju stalnog partnera, trebali bi da budu na oprezu, jer postoji mogućnost otkrivanja. Generalno, u emotivnim vezama su sada osjećanja prilično intenzivna i vi možete biti rastrgnuti između ljubavi prema partneru i problemima u vašem odnosu koji vas dosta opterećuju. Bićete preemotivni i nesigurni.

Posao

Iako će tokom ove nedjelje biti povremeno problema sa konkurencijom u kolegijalnom okruženju, čak možete doživjeti i neka podmetanja ili optužbe od strane onih sa kojima najbliže sarađujete – ipak je generalno gledano, ovo dobra poslovna sedmica. Primjećujete da se situacije u poslovnom segmentu ubrzavaju i da vas vode sigurno ka onome što ste planirali. Uspjećete vrlo dobro da savladate prepreke i iskušenja koja će se povremeno postavljati ispred vašeg cilja. Nove značajne ponude, moguće čak i za prelazak na drugo radno mesto, koje će biti teško odbiti. Neki će stići do pozicije koju priželjkuju.

Novac

Prilivi su tokom ove sedmice više nego dobri, ali vam i na dalje stoji opterećenost najpre onim što dugujete iz prethodnog perioda. Takođe, troškovi su stavka koja konstantno raste, i pored vaših pokušaja da uvedete neke mjere štednje.

Zdravlje

Zdravstvena situacija trenutno nije ni malo loša, ali ćete svakako povremeno osjećati iscrpljenost i manjak energije.

DJEVICA

Hrana

Stelijum planeta u polju prijatelja, zabava proslava – donijeće Djevicama tokom ovog perioda mnogobrojne izlaske i druženja i naravno – obilje slatkih i slanih zalogaja koje vrijedi probati. Takođe, prijaće vam neke romantične, nježne večeri sa partnerom uz sveće i finu muzikicu.

Ljubav

Ako postoji zastoj ili problem u odnosu sa emotivnim partnerom, sada to možete lako prevazići. Vi ste u jednom fenomenalnom, podsticajnom raspoloženju i očas posla možete vratiti vašu vezu u neke mirnije vode – naravno, ako se iole potrudite. No, pojedini pripadnici ovog znaka bi ovo dobro raspoloženje mogli iskoristiti i na malo drugačiji način – kroz flertovanje, čak i mogućnost avanture „sa strane“. Sad, vi vidite šta vam se više isplati i više vam odgovara….Djevice koje su slobodne imaju fenomenalne, podsticajne dane pred sobom. Možete se zaljubiti preko glave, na brzinu, onako ludo i strasno, kako samo vi umijete. Mogućnosti za nove priče idu kroz kontakte sa prijateljima, kroz izlaske ili preko društvenih mreža. Ipak, nemojte biti razočarani ako se pokaže na kraju da je ovo bila samo avantura…

Posao

Jedna ekstra brza i podsticajna poslovna sedmica je pred vama. Vrlo intenzivna dešavanja, promjene koje se zbivaju maltene na dnevnoj bazi – ljudski ćete se umoriti, ali ovo je svakako vrijeme kada možete postići mnogo više od onoga što ste očekivali. Ako u ovom periodu dobijete novu poslovnu ponudu, budite svjesni da vam može otvoriti mnoga vrata. Svakako bi vrijedilo uzeti je u obzir i razmisliti o njoj. Podrška drugih je sada vrlo intenzivna, a kontakti i veze će vam biti od velike koristi za vaše planove. Ako ste privatnik, i pored povremenih zastoja u pregovorima, uspijevate da napravite dobar dogovor i posao.

Novac

Finansije su tokom ove sedmice odlične, em ćete uspjeti da naplatite jedno veće zaostalo potraživanje, em se prilivi preko redovnog posla sada mogu povećati. Neki od vas mogu dobiti čak i novčani stimulans za dobro obavljen posao, regres ili povećanje plate. Prilivi stižu i od dodatnog angažovanja.

Zdravlje

Malo brži tempo života i povremeno stres i nerviranje, zahtijevaju od vas da se drugačije ophodite prema sebi. Potrebno vam je više relaksacije, opuštanja i odmaranja.

VAGA

Hrana

Više će vam prijati da tokom ove nedelje svratite kod prijatelja ili nekog od članova porodice na ručak, ili da odete sa poslovnim ili emotivnim partnerom u neki lijep restoran na večeru. Vi lično se nećete baš često „hvatati“ šporeta i varjače, ali ćete rado „smućkati“ neku brzu, ukusnu voćnu salaticu.

Ljubav

Vrlo intenzivna, ali promjenljiva osjećanja biće aktuelna kod Vaga koje su u emotivnim vezama. Možete biti posesivni, ljubomorni, nesigurni u odnos u kome ste i iz ovakvog stanja možete povlačiti poteze koji bi bili, blago rečeno, ubrzani i impulsivni. Doduše, istina je da neke stvari moraju da se promijene u vašoj vezi, ali to nećete postići pritiskom na voljenu osobu. Sve se ovo može prevazići na lakši način, a intenzivnost možete okrenuti u strast i ljubav, i na taj način samo dodatno unaprijediti i učvrstiti svoju vezu. Slobodne Vage se mogu zaljubiti preko noći (kao da je to vama problem…) i to u osobu koju upoznaju preko poslovnih okolnosti ili na nekim društvenim okupljanjima. Možete se upustiti u avanturu bez razmišljanja, ali bi bilo dobro da provjerite da li je ova osoba emotivno slobodna…

Posao

Stoji da vam ova sedmica donosi veliku nervozu kroz poslovne okolnosti, da ćete često biti pod pritiskom i tenzijom, ali će zato rezultati biti više nego dobri. Mars, koji vlada vašim poljem posla i novca, tokom ove sedmice kreće direktnim hodom, pa će biti lakše završiti neke započete poslovne projekte, ali i prevazići zastoje kojih je vjerovatno u prethodnom periodu bilo dosta. Sve vezano za inostranstvo sada se otvara u velikoj mjeri i Vage bi trebalo da koriste šanse koje im se u ovom segmentu ukazuju. Pojedini pripadnici znaka će dobiti i zaslužena priznanja, unaprijeđenja ili promjenu pozicije na bolje.

Novac

Nema nekih većih prepreka da finansijski segment funkcioniše više nego dobro. Prilivi su vam stabilni, a možete neočekivano dobiti i neku veću, dodatnu sumu. Sigurno je da ćete dio novca izdvojiti za troškove, ili kupovine koje će se najvećim delom odnositi na porodicu i kuću.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je dobra, ali nekih problema mogu imati osobe koje su osjetljive ili koje imaju neke hronične bolesti. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

ŠKORPIJA

Hrana

Vladar vašeg zdravlja, Mars, tokom ove sedmice kreće direktnim hodom i Škorpije će polako početi da se oporavljaju i „vraćaju sebi“. Ove sedmice – ništa suviše komplikovano za vas. Dosta mesa (potrebno vam je da biste vratili snagu) a izuzetno će vam prijati i zelene jabuke i lubenice.

Ljubav

Direktno kretanje Marsa, koji vlada vašim znakom, tokom ove sedmice će donijeti završetak jednog mučnog perioda u vašem emotivnom životu. Oni koji su u vezama sada konačno shvataju da moraju da nešto promijene i krenuće da se u većoj mjeri angažuju oko voljene osobe. Moguće je da će tokom ove nedjelje biti par mučnih trenutaka sa dragim vam bićem, ali ovo je neophodno da bi se neke stvari prevazišle, i razriješila određena pitanja koja su do sada predstavljala prepreku u vašoj vezi. Slobodni će se poslije dužeg vremena, ponovo osjetiti kao da izlaze na svetlost dana. Osoba vrijedna truda je već u vašoj blizini, moguće je da sa njom kontaktirate već neko izvjesno vrijeme, ali ništa se između vas dvoje još uvijek nije dogodilo. Sada polako idete baš ka tim trenucima – ka spajanju i otpočinjanju nečeg vrijednog.

Posao

Poslovni segment funkcioniše promjenljivo, kao i do sada, sa usponima i padovima, koji vam kidaju živce na tanke rezance. Ipak, vidi se da se stvari postepeno pomijeraju na bolje, najviše zbog toga što ste vi sebe, ali i neke poslovne projekte, doveli u red. Odnos prema ljudima sa kojima sarađujete takođe će početi da se poboljšava i bar sa te strane sada možete biti u potpunosti mirni. Sve ono što je vezano za inostranstvo je mjesto vašeg uspeha, pa ne oklijevajte da se tu dodatno usmjerite i angažujete. Pojedini će sve češće razmišljati o promjeni radnog mjesta i novom poslovnom angažovanju. Sačekajte još malo.

Novac

Imate itekako dobre šanse za veću zaradu tokom ovog perioda. Neke mogućnosti će se otvoriti „na blic“ – budite u pripravnosti i spremni da ih iskoristite. Sigurno je i da ste malo rasipnički raspoloženi u ovoj sedmici, pa gledajte da baš ne potrošite do poslednjeg cvonjka sve ono što zaradite.

Zdravlje

Snaga i energija će početi da vam se vraćaju. Osjećaćete se neuporedivo bolje, ali još uvijek nije vrijeme da prestanete da mislite na sebe i budete obazrivi.

STRIJELAC

Hrana

Definitivno biste trebali da popravite krvnu sliku, a u ovim danima bi vam prijali i ledeni čajevi – možda najbolje čaj od nane. Iako niste neki ljubitelj povrća, svakako biste trebali da uvrstite spanać, zelenu salatu, brokoli u svoju ishranu. Mogli biste s vremena na vreme da koji slatkiš i preskočite.

Ljubav

Slobodni Strijelčevi, poslije perioda zatišja koji je dosta dugo trajao, sada se mogu pokrenuti. Doduše, više vam je naglašen aspekt avanture i strasti, nego ulaska u emotivne relacije, ali nešto što sada pokrenete čak i na neobaveznoj bazi itekako ima velike šanse da u periodu koji je ispred vas, zaživi i postane trajnija i jaka obaveza i odnos. Prepustite se, pa ćemo da vidimo kuda će vas sve ovo odnijeti. Ima šanse da je ovo prava ljubav, samo trenutno prikrivena. Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima sada stavljaju tačku na period problema i nesuglasica koji je trajao dosta dugo. Budite svjesni da se ništa neće riješiti preko noći i koliko odmah, ali sada bar sa voljenom osobom možete imati podsticajniju i bolju komunikaciju. Lakše se riješavaju problemi i vas dvoje polako ulazite u mirniju i stabilniju životnu fazu.

Posao

Promjene su krenule u poslovnom segmentu i svakako će vam davati više volje i entuzijazma. No, ovo ne znači da su pred vama mirni dani, naprotiv – ljudski ćete se vi i naraditi, i natrčati, a povremeno i iznervirati, ali vodićete se onim – Sve u rok službe. Bitno je da se sada zastoji prevazilaze, da se prepreke preskaču i da su pred vama dani koji su ispunjeni dobrim dogovorima i konkretnim predlozima koji vam donose poslovnu stabilnost. Neki od vas sada imaju i velike šanse za napredovanje i poboljšanje svog poslovnog statusa. Dobri dani su i pred nezaposlenima – vjerujte u sebe i angažujte se što više.

Novac

Težina se svakako još uvijek oseća u segmentu finansija, jer su vaša zaduženja dosta velika. Takođe, neki projekti koje ste pokrenuli zahtijevaju jača ulaganja, i odvlače vam konstantno novac iz džepa. Ipak, zato su šanse za zaradu sada jake, i sigurna sam da će vas neki prilivi obradovati i donijeti vam da se opuštenije osećate.

Zdravlje

Zdravstveni segment u fizičkom smislu je bez većih problema. No, psihički i na dalje stoji iscrpljenost, istrošenost i velika nervoza, podložnost stresu.

JARAC

Hrana

Bićete na slatkim mukama tokom ove sedmice, jer ćete imati pozive sa više strana. A na meniju – baš ono što vi volite – domaća kuhinja, neka tradicionalna jela koja obožavate….Budite umjereni sa mliječnim proizvodima, što ne znači da ih ukinete, već da konzumirate one sa manjim procentom mliječnih masti.

Ljubav

U emotivnim vezama je sada naglašen pritisak, posesivnost i ljubomora, koji uglavnom i većim dijelom idu sa vaše strane. Sada možete praviti kojekakve komplikacije u svom odnosu, i to najviše zbog toga što se osjećate nesigurno, što često mijenjate stavove i razmišljanja i prema partneru i prema vezi u kojoj ste. Kod nekih od vas ovo je posljedica sjedjenja na dvije stolice, to jest – vaše tajne relacije sada mogu ugrožavati i vas i one osobe sa kojima ste u zvaničnim vezama. I pored svega ovoga, sa partnerom vam slijedi par momenata koji mogu biti dosta intenzivni i strasni, pa ćete možda kroz spavaću sobu uspijevati da donekle držite situaciju pod kontrolom. Slobodni Jarčevi se mogu zaljubiti u osobu koja je nešto udaljenija od njih ili koja ima neriješenu emotivnu situaciju. Ipak, sve funkcioniše za sada dosta dobro.

Posao

Iako će izgledati da je pred vama jedna mirna i statična poslovna sedmica, bez većih dešavanja, stvari će jako brzo početi da se zahuktavaju i ubrzavaju. Na svu sreću – iz cijele ove gužve i gungule, izrodiće se dosta dobri rezultati i povoljne poslovne ponude. Bili privatnik ili radili za nekog – možete lakše doći do nekih pomaka i šansi, bilo da je u pitanju proširenje poslovanja ili napredovanje. Kod pojedinih su moguće promjene pozicije na bolje ili najave unaprijeđenja. Takođe – nezaposleni pripadnici znaka imaju svoju šansu, bez obzira na to što bi ovo bio posao na određeno vrijeme ili honorarnog tipa.

Novac

U finansijskom segmentu je sada promjenljiva situacija, ne zato što su prilivi slabi ili nestabilni, već zato što postoji problem sa plaćanjem nagomilanih obaveza. Samo polako i bez nerviranja – riješavajte jedno po jedno….

Zdravlje

Uglavnom ste stabilni u zdravstvenom segmentu. Jedino bi trebali da obrate pažnju hronični bolesnici, naročito oni koji imaju problema sa pritiskom.

VODOLIJA

Hrana

Ove sedmice bi vašem organizmu najviše prijala barena hrana i domaća kuhinja. Sad, pitanje je koliko ćete imati vremena da se vi posvetite kuvanju, ali sa zadovoljstvom ćete posjetiti neki dobar restoran sa prijateljima ili poslovnim partnerima. Sklanjajte se od brze hrane, stomak vam je nešto osetljiviji.

Ljubav

Slobodne Vodolije će jedna osoba tokom ove sedmice u bukvalnom smislu „izbaciti iz sjedla“. Da, prilika za ljubavna dešavanja je svakako pred vama, sve se odvija velikom brzinom i vi možete preko noći biti preplavljeni osjećanjima sa kojima niti umijete niti želite da se borite. Zaista ne biste trebali da razmišljate da li ovaj odnos ima budućnost i koliko će trajati, već se prepustite, uživajte, konačno dajte sebi priliku da budete srećni. Oni u emotivnim vezama i brakovima mogu očas posla srediti nešto lošiju komunikaciju sa partnerom, ali bi baš bilo dobro kada biste vi povukli taj prvi potez ka mirenju. Iskreno, vaši su postupci u prethodnom periodu prema voljenoj osobi bili prilično ishitreni, hiroviti, neuračunljivi…i nije ni čudo što je partner u potpunosti zbunjen i čeka šta će ga dalje potrefiti sa vaše strane.

Posao

Sve ono što će se u poslovnom segmentu dešavati tokom ove sedmice uvodi vas u odlične priče i u pomake koji su vam toliko bili potrebni. Šanse su tu, čekali ste ih i kukali za njima, pa sada izvolite – iskoristite ih! Neki novi saradnici dolaze u vaše okruženje, donoseći vam mogućnosti za napredovanje ili jače poslovne ponude. Vi takođe ćete biti pod velikom kreativnom i idejnom inspiracijom, pa nije ni čudo što ćete neka rešenja pronaći očas posla…a i otvoriti sebi nove poslovne puteve. Odnosi sa kolegama su prilično dobri, jedino sa nadređenima možete imati nešto lošiju komunikaciju….

Novac

Šanse za zaradu, ali i za neke dodatne prilive su blago rečeno – izvrsne! Da će vas pare htjeti, to je više nego evidentno. Ostaje nam još mali problem koji se zove – vaša neumjerenost kada su troškovi u pitanju. E, tu već vidite kako ćete da se snalazite…

Zdravlje

Bolje se osjećate, i to je najbitnije. Nervna i psihička napetost polako popušta. Hronični bolesnici mogu imati manje tegobe, najviše zbog promjenljivog vazdušnog pritiska.

RIBE

Hrana

Vrlo solidno raspoloženje tokom ovog perioda, pa će vam sve više prijati i u svakom jelu ćete dodatno uživati. Pogotovo ako vi budete spremali nešto za voljenu osobu ili za članove porodice. Sigurna sam da će uslijediti jedan od vaših čuvenih, uspješnih eksperimenata u kuhinji.

Ljubav

Vaše su emotivne relacije bile pod velikim pritiskom u prethodnom periodu. Sigurna sam da ste prošli dosta mučne momente sa voljenom osobom i da ste sada u nekom statusu quo, ne znajući gdje ćete i kako ćete dalje…i da li uopšte postoji šansa za popravljanje i ispravljanje stvari. Za divno čudo – postoji. Ne samo da se tokom ovog perioda vaše emotivne relacije mogu popraviti, već možete dobiti i neke neočekivane izjave ili postupke od strane partnera (dobre, da se razumijemo). Vas dvoje sada možete pronaći zajednički jezik po mnogim pitanjima i umnogome rasteretiti vašu vezu. Slobodni sada imaju pravu priliku da se raduju – posle dubokog emotivnog pada i statičnosti, konačno počinju da se otvaraju šanse za ljubavno zadovoljstvo i sreću. Novo poznanstvo će vam pomjeriti tlo ispod nogu.

Posao

I zastoj i nesigurnost u poslovnom segmentu, koji su bili više nego prisutni u prethodnom periodu, sada počinju polako da se sklanjaju. Opterećenost nestaje i iz odnosa sa kolegama i nadređenima. Generalno – uspjećete da napravite neke fine dogovore, ostvarite partnerstva i saradnje oko kojih ste se duže angažovali i smatrali da se nećete pomaći sa mrtve tačke. Sada lako dolazite i u kontakt sa ljudima sa kojima imate iste poslovne interese, a možete se povezati i sa osobama od većeg uticaja, koje će vam itekako dobro doći u periodu koji je ispred vas. Nekima od vas slijedi i unaprijeđenje i promjena pozicije.

Novac

Uh….pa konačno da i vi možete da se opustite kada su finansije u pitanju. Dosta toga u finansijskom segmentu kreće na bolje, prilivi su redovniji, a konkretno – ove sedmice vas mogu „potrefiti“ i neke pare koje niste očekivali.

Zdravlje

Kada ste psihički mirni i stabilni – nikakvih problema na fizičkom planu nemate. Ovo je sedmica veće opuštenosti i stabilizacije….

 

(b92)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *