DAČIĆ NAPRAVIO CIRKUS: Pjevao Rami na uvce, Merkelova i Oland u TRANSU! - Volim Podgoricu

DAČIĆ NAPRAVIO CIRKUS: Pjevao Rami na uvce, Merkelova i Oland u TRANSU!

Šef diplomatije Ivica Dačić na svečanoj večeri pred svima se dohvatio mikrofona kako bi premijeru Albanije ispunio rođendansku želju.

Na svečanoj večeri Samita o zapadnom Balkanu u Parizu Ivica Dačić, šef srpske diplomatije, pjevao je na uvce Ediju Rami, premijeru Albanije.

Naime, Fransoa Oland, predsjednik Francuske, organizovao je svečanu večeru po samom završetku samita. Kako je tog dana Rami bio rođendan, on je zamolio Dačića da mu nešto otpjeva. Naravno, srpski glavni pjevač na političkoj sceni ovu ponudu nije odbio. Dačić je iz sveg glasa pjevao Rami „O sole mio“ i „Santa Lučija“. A prije nego što je počeo s pjevanjem upitao je: „A gdje je orkestar?“

Na iznenađenje i zgražavanje Angele Merkel, njemačke kancelarke, i domaćina Olanda, navode hrvatski mediji, Dačić je zapjevao kao na koncertu i ništa nije moglo da ga omete.
– Oland, Merkelova i Federika Mogerini su ga ljubili i grlili – kaže naš izvor koji je bio na večeri.

Inače, ovo nije prvi put da Dačić pjeva na nekom samitu, niti je prvi put da pjeva Rami na uvce.

Prije dvije godine je u Beogradu na Samitu Kine i 16 država centralne i istočne Evrope Ediju Rami pjevao sličan repertoar, s tim što je tada ubacio i pjesmu Šabana Šaulića. Tada je posebnu pažnju, dok je pjevao romantične stihove, poklonio Vesni Pusić, koja je na samit došla kao ministarka spoljnih poslova.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com